Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaOyun1200 TL’lik oyun fiyatsız oluyor, bu fırsatı kaçırmayın! İşte tarih!

1200 TL’lik oyun fiyatsız oluyor, bu fırsatı kaçırmayın! İşte tarih!

Oyun dalındaki fiyatlar hepimizin malumu. Bilhassa de kelam konusu Türkiye olduğunda oyun fiyatlarının hayli absürt düzeylere yükseldiğini biliyoruz. Lakin bu durum önümüzdeki süreçte değişebilir.

Hali hazırda yeni çıkmış olan oyunların fiyatları 1200 TL ile 1400 TL ortasında değişiyor. Yüksek paketleri aldığınızda ise ödemeniz gereken fiyat vakit zaman 2000 TL’yi de aşıyor. Elbette bu fiyatlar vakitle düşüyor. Bilhassa indirim devirlerinde epey cazip düzeylere düşüyor.

Yine de FIFA, Call of Duty, Assassins Creed üzere tanınan seriler vakit geçse de kıymetlerinden pek bir şey kaybetmiyorlar. Örneğin FIFA 23 çıkalı uzun bir müddet geçmesine rağmen hala 1200 TL civarında fiyatlardan satılıyor.

1200 TL’lik oyun fiyatsız oluyor, bu fırsatı kaçırmayın! İşte tarih!

Neyse ki oyunları çok daha ucuza hatta bedavaya oynamamızı sağlayacak abonelik sistemleri de mevcut. Bunlardan birisi de Game Pass. Bilindiği üzere Game Pass hem PC’de hem de Xbox’ta mevcut.

GamePass’in aylık abonelik fiyatı ise Ultimate versiyonda dahi 45 TL. İşin hoş yanı ise bu aboneliğe 200’e yakın oyunun dahil olması. En bombası ise bu aboneliğe 16 Mayıs itibariyle FIFA 23’ün de dahil edilecek olması. Böylelikle oyun severler 1200 TL’lik FIFA 23’ü şayet Game Pass abonesiyse oyunu bedavaya, değilse de 45 TL karşılığında bedavadan bir tık kıymetli bir fiyata oynayabilecekler.

Avatar Of Ulaş Utku Bozdoğan
Ulaş Utku Bozdoğan
Teknoloji alanındaki güncel gelişmeleri titizlikle takip edip bu konuda derinlemesine analizler sunan bir yazar. bilgi teknolojileri, yapay zeka, mobil teknolojiler ve dijital trendler gibi konularda geniş bir bilgi birikimine sahip. Teknolojinin hızla değişen dünyasındaki yenilikleri sade ve anlaşılır bir dille aktarma çalışır. Teknolojinin getirdiği dönüşümleri yakından izleyen ve bu konudaki görüşlerini etkileyici bir şekilde paylaşan Ulaş Utku Bozdoğan, teknoloji haberleri alanında önemli bir ses haline gelir :)
RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Trend Yazılar

Son Yorumlar