Tekno Takip

1500 TL altı fiyata alınabilecek en yeterli akıllı telefonlar – Şubat 2022

Ulaş Utku Bozdoğan: 1500 TL altı fiyata alınabilecek en yeterli akıllı telefonlar - Şubat 2022 9
Ulaş Utku Bozdoğan: 1500 TL altı fiyata alınabilecek en yeterli akıllı telefonlar - Şubat 2022 1

En ucuz akıllı telefon modelleri hangileri? 1500 TL altı en iyi akıllı telefonlar neler? Uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri hangileri? vb soruların yanıtlarını arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu içeriğimizde uygun fiyatlı en iyi telefon modellerini sizler için bir araya getirdik.

Gün geçmiyor ki yeni bir telefon modeli piyasaya sürülmesin. Sanırım bunun en büyük sebebinin, hızla ilerleyen teknoloji ve şirketlerin ihtiyaçları karşılama konusunda daha iyi hizmet vermek için yarış içinde olması diyebiliriz. Telefonlarımız akıllandıkça, iletişimin dışında kullandığımız uygulamaların sayısı da artıyor. Çünkü mobil cihaz kullanıcılarının hayatı, mobil uygumalar sayesinde kolaylaşmaya devam ediyor.

Bahsi geçen bu uygulamalar sayesinde, aradığımız bilgiye daha hızlı ve kolay şekilde ulaşabiliyoruz. Alışverişlerimizden, işlerimize, derslerimizden, eğlenceye, ödemelerimizden banka işlemlerimize kadar birçok konuda bize kolaylık sunuyor. Kısacası bu küçük cihazlar hayatımızı oldukça kolaylaştırıyor.

Tüm bunlar için öyle pahalı telefon modellerine ihtiyacımız yok. Uygun fiyata sahip birbirinden şık ve de verimli modeller mevcut. O nedenle sizler için, 1500 TL altı telefon modellerinin bulunduğu bir telefon listesi hazırladık. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan, gelin bu modellerin hangileri olduğuna hep birlikte göz atalım.

Not: Telefonlar, internet satış fiyatları dikkate alınarak listelenmiştir. Mağaza fiyatları belirtilen fiyatlardan daha yüksektir.

İşte 1500 TL altı en iyi akıllı telefonlar;

General Mobile GM 9 Go Dual

Fiyat: 1.399,90 TL

General Mobile GM 9 Go Dual

Ekran Boyutu:
5.5 İnç

Dahili Depolama:
16 GB

Bellek (RAM):
1 GB

Batarya Kapasitesi:
3500 mAh

Hat Sayısı:
Çift Hat

Hızlı Şarj:
Yok

5G:
Yok

4.5G Desteği:
Var

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version