Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaMobil1860 yılına ilişkin bir tablodaki bayanın elinde iPhone X olduğu savı internette...

1860 yılına ilişkin bir tablodaki bayanın elinde iPhone X olduğu savı internette viral oldu

Zaman vakit, günümüzde yaşayan şahısların çok benzerlerinin bundan asırlar öncesinde yapılan bir yağlı boya tabloda resmedildiğini görebiliyoruz. Bazen de bir insanın geçmişten geldiğini argüman ettiği durumlarla karşılaşabiliyoruz. Ve artık, vakit seyahati maceralarının yeni bir kahramanı daha var: iPhone X…

İnternette ortaya çıkan yeni söylenti, iPhone X’in de vakitte seyahat yaptığını argüman ediyor. 1860 yılında Ferdinand Georg Waldmüller tarafından yapılan “Beklenen Kişi” isimli yağlı boya tablodaki bayanın elinde iPhone X olduğu argümanı internette viral hale geldi. Toplumsal medya platformlarında bununla ilgili çok sayıda başlık açılmış durumda.

Peki, siz üstteki fotoğrafta ne görüyorsunuz? Sizce nitekim de bayanın elindeki bir iPhone X mi, yoksa bir kitap mı? Hazırsanız gerçeğe kulak verelim: Austrian-paintings.at sanat ajansının CEO’su Gerald Weinpolter, verdiği demeçte şöyle diyor: “Waldmüller tablosundaki kız iPhone X’i ile oynamıyor, elinde küçük bir dua kitabı tutarak kiliseye gidiyor.”

İlgili kitabı da bulmuşlar:

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Trend Yazılar

Son Yorumlar