Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaYazılım1993 imali Doom'a ışın izleme eklendi: RTX 3090'ı yoruyor

1993 imali Doom’a ışın izleme eklendi: RTX 3090’ı yoruyor

Meral Erden: 1993 Imali Doom'A Işın Izleme Eklendi: Rtx 3090'I Yoruyor 1

Half-Life ve Serious Sam gibi klasik oyunlara ışın izleme (Ray Tracing) desteği ekleyen Sultim_t isimli bir mod yapımcısı, bu oyunlar arasına yeni bir isim ekledi. Kullanıcı bugün, 1993 yılında piyasaya sürülen ilk Doom oyununun Ray Tracing ile nasıl görüneceğine dair şaşırtıcı bir video paylaştı. Videoda aynı sahnede oyunun modlanmış ve modlanmamış haline yer veren Sultim_t, iki versiyon arasında hızlı bir karşılaştırma sunuyor.

Nvidia ve Doom’un yapımcısı ID Software’ın herhangi bir desteği olmadan piyasaya sürülen mod, yasal kısıtlamalar sebebiyle ana oyunun belli bir kısmını içeriyor ve yalnızca GeForce RTX ekran kartlarına destek sunuyor. Bununla birlikte oyunun orijinal versiyonu RTX 3090’ın bulunduğu bir sistemde 5000 FPS verirken, ışın izleme desteği bulunan versiyonu maksimum 239 FPS’e kadar ulaşabiliyor.

Steam Deck’e Windows 11 desteği geldi

22 sa. önce eklendi

Videoya bakıldığında Doom oyununa yeni bir karanlık hava katmayı başaran ışın izleme desteği, gerçek zamanlı gölgeler ve ışıklandırma ile şaşırtıcı bir görsellik sunuyor. Yeni modun yaklaşık 30 sene önce piyasaya sürülen Doom oyununa göz atmak isteyen kullanıcılara yeni harika bir fırsat sunduğunu söyleyebiliriz.

  • Anasayfa
  • Yazılım
  • Oyunlar Haberleri
  • 1993 yapımı klasik Doom oyununa ışın izleme eklendi

Kaynak:  Donanimhaber

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Trend Yazılar

Son Yorumlar