Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaMobil2022 İçerisinde Çıkacak OnePlus Modelleri Ortaya Çıktı

2022 İçerisinde Çıkacak OnePlus Modelleri Ortaya Çıktı

OnePlus, normal şartlarda yılda yalnızca bir akıllı telefon çıkarırdı. OnePlus T serisinin tanıtılmasıyla birlikte şirket birden fazla modeli piyasaya sürdü. Daha sonra Pro modelleriyle bu sayı ikiye katlanarak dört modele çıktı.

Şimdiyse yıllar sonra Nord serisinin piyasaya sürülmesinden ve OPPO ile birleşmesinden sonra sayı artmaya devam ediyor. Marka şimdiye kadar 2022’de 2 modeli piyasaya sürdü. Bununla birlikte paylaşılan bilgilere göre şirket en az 6 modelini daha piyasaya sürecek.

Yogesh Brar, yaklaşan OnePlus telefonları için bir lansman zaman çizelgesi paylaştı. Tweet bu aydan 3. çeyreğe kadar çıkış yapacak 6 cihazı listeliyor. Giriş seviyesi Nord modellerinin haleflerinden bahsetmediği için daha da fazla telefonun gelme ihtimali söz konusu.

  • Mart – 10 Pro
  • Nisan – Nord CE 2 Lite
  • Nisan Sonu/Mayıs Başı – Nord 2T
  • Mayıs – 10R
  • Temmuz – Nord 3 (Nord Pro)
  • 2022 3. çeyrek – 10 Ultra (10 Pro+)

Yukarıda belirtilen tüm telefonlar geçmişte sızdırıldı. Ayrıca bunlardan biri olan OnePlus 10 Pro, Ocak ayından bu yana Çin’de satışta.

Kaynak:  Technopat

Avatar Of Ulaş Utku Bozdoğan
Ulaş Utku Bozdoğan
Teknoloji alanındaki güncel gelişmeleri titizlikle takip edip bu konuda derinlemesine analizler sunan bir yazar. bilgi teknolojileri, yapay zeka, mobil teknolojiler ve dijital trendler gibi konularda geniş bir bilgi birikimine sahip. Teknolojinin hızla değişen dünyasındaki yenilikleri sade ve anlaşılır bir dille aktarma çalışır. Teknolojinin getirdiği dönüşümleri yakından izleyen ve bu konudaki görüşlerini etkileyici bir şekilde paylaşan Ulaş Utku Bozdoğan, teknoloji haberleri alanında önemli bir ses haline gelir :)
RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Trend Yazılar

Son Yorumlar