Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaMobil2022 Model Samsung Galaxy A Serisi Telefonların Özellikleri Ayrıntılandırıldı

2022 Model Samsung Galaxy A Serisi Telefonların Özellikleri Ayrıntılandırıldı

2022 model Samsung Galaxy A serisi; şimdilik Galaxy A33 5G, A53 5G ve A73 5G modellerinden meydana gelecek gibi görünüyor. Güney Koreli teknoloji devinin yayınladığı en son reklam filmi ise seride yer alacak olan yeni akıllı telefonların temel özelliklerini aile odaklı ve eğlenceli bir yaklaşımla gözler önüne seriyor.

Söz konusu reklamda ilk olarak Samsung Galaxy A73 5G modelinin sahip olduğu 108 MP’lik ana kamera sensörü, akıllı telefonun portre modu ve nesne silme işlevleri sergilenmiş. Daha sonra ise reklam, yeni akıllı telefonun optik görüntü sabitleme özelliği ve düşük ışıkta video çekimi yeteneklerinin gösterilmesiyle devam ediyor.

Bununla birlikte reklamdan anlaşıldığı kadarıyla, Samsung Galaxy A 2022 serisinde yer alan üç yeni akıllı telefon da IP67 sertifikasına sahip. Yani bu, akıllı telefonların kısmen de olsa suya ve toza karşı dayanıklı oldukları anlamına gelmekte.

Yaklaşık olarak üç dakika uzunlukta olan reklam filmi, tüm bunların yanı sıra Galaxy A 2022 serisi akıllı telefonların yüksek yenileme hızına sahip Super AMOLED ekranlarına, 5.000 mAh kapasiteli pillerine, 5G bağlantı desteklerine ve Knox güvenliklerine dikkat çekiyor.

Kaynak:  Technopat

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Trend Yazılar

Son Yorumlar