Tekno Takip

2022 sonu ve 2023 başı, görünüşe bakılırsa Apple için çok ağır geçecek

Şinasi Kaya: 2022 sonu ve 2023 başı, görünüşe bakılırsa Apple için çok ağır geçecek 1

Apple, 2023 yılına şimdiden hazır gibi görünüyor. 2023’ün ilk yarısında yeni ürün yağmuruna hazırlanan Amerikalı şirket, Bloomberg’ün raporuna göre bu sonbahar aylarında ve 2023’ün ilk yarısında çok sayıda ürün tanıtacak.

Apple’ın tanıtacağı ürünler arasında kuşkusuz yeni iPhone 14 modelleri en çok merak edilenler… Öte yandan şirketin yeni HomePod hoparlörü de şimdiden hazır. Rapora göre Apple, yeni HomePod’u bu defa üzerinde çoklu dokunmatik işlevselliğe sahip güncellenmiş bir ekranla piyasaya sürecek. Öte yandan yeni HomePod’un fiyatının çok daha rekabetçi olacağı da öne sürülenler arasında.

Apple’ın tanıtması beklenen diğer yeni ürünler arasında 3 Apple Watch, M2 ve M3 işlemcili birkaç MacBook, muhtemelen M2 işlemci ile güçlendirilen ilk karma gerçeklik başlığı, düşük kalitede ve üst seviye iPad versiyonları, güncellenmiş AirPods Pro kulaklıklar bulunuyor.

Anlaşılan Apple’ın gelecek yıl takvimi yine oldukça dolu. Şimdiden yeni ürünlerin Türkiye fiyatlarını merak ediyoruz. Tahminlerinizi yorumlarda bekliyoruz…

Kaynak:  Chip

Exit mobile version