Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaOtomobil2022 Volkswagen T-Roc Türkiye'de: İşte Fiyatı

2022 Volkswagen T-Roc Türkiye’de: İşte Fiyatı

Volkswagen, Türkiye’de de çok satan modeli T-Roc‘un geçtiğimiz yılın sonunda duyurduğu makyajlı versiyonunu ülkemize getirdi. Küçük SUV sevenlerin favorilerinden bir tanesi haline gelen T-Roc, yenilenen tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak gibi görünüyor. Peki bu araç, tüketicilere neler sunacak?

Yenilenen Volkswagen T-Roc, artık daha sportif bir yapıya sahip. Önceki kasa ile kıyasladığımızda nispeten yuvarlatılmış hatlara sahip model, uzaktan bakıldığında hiç de fena görünmüyor. 3 farklı donanım paketi ile tüketicilerin karşısına çıkan kompakt SUV, bu sayede herkesin kendine uygun donanıma kavuşmasını sağlayacak gibi görünüyor.

Karşınızda makyajlı Volkswagen T-Roc

Ulaş Utku Bozdoğan: 2022 Volkswagen T-Roc Türkiye'De: İşte Fiyatı 1

Aracın iç kısmına baktığımızda tamamen hayalet yapıdaki gösterge ekranı ile karşılaşıyoruz. Orta konsolda ise donanıma göre 8 inçten başlayıp 10,25 inç büyüklüğe kadar ulaşabilen multimedya ekranı görüyoruz. Topuz şeklindeki vites kontrol ünitesi ile dijital-dokunmatik klima da iç tasarımdaki detaylar olarak karşımıza çıkıyor.

Ulaş Utku Bozdoğan: 2022 Volkswagen T-Roc Türkiye'De: İşte Fiyatı 3

Volkswagen T-Roc’un motor seçeneklerine baktığımızda 1.5 litre TSI motoru görüyoruz. 150 beygir gücündeki motor, 7 ileri otomatik DSG şanzıman ile eşleştirilmiş durumda. Park asistanı, App-Connect, ön ve arka kısımda ayrı ayrı bulunan USB girişleri araçta standart olarak sunulurken donanım paketi yükseldikçe viraj aydınlatması, tavan rayları, sis farları, ısıtmalı koltuk ve geri görüş kamerası gibi özelliklerle karşılaşacağımızı belirtelim.

Ulaş Utku Bozdoğan: 2022 Volkswagen T-Roc Türkiye'De: İşte Fiyatı 5

Volkswagen T-Roc fiyat listesi şu şekilde:

  • 1.5 TSI 150 PS DSG – Life Paket: 644,400 TL
  • 1.5 TSI 150 PS DSG – Style Paket: 706,700 TL
  • 1.5 TSI 150 PS DSG – R-Line Paket: 773,000 TL

Kaynak:  Webtekno

Avatar Of Ulaş Utku Bozdoğan
Ulaş Utku Bozdoğan
Teknoloji alanındaki güncel gelişmeleri titizlikle takip edip bu konuda derinlemesine analizler sunan bir yazar. bilgi teknolojileri, yapay zeka, mobil teknolojiler ve dijital trendler gibi konularda geniş bir bilgi birikimine sahip. Teknolojinin hızla değişen dünyasındaki yenilikleri sade ve anlaşılır bir dille aktarma çalışır. Teknolojinin getirdiği dönüşümleri yakından izleyen ve bu konudaki görüşlerini etkileyici bir şekilde paylaşan Ulaş Utku Bozdoğan, teknoloji haberleri alanında önemli bir ses haline gelir :)
RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Trend Yazılar

Son Yorumlar