Tekno Takip

2022’de En Çok İndirilen Taşınabilir Uygulamalar Açıklandı

Şinasi Kaya: 2022’de En Çok İndirilen Taşınabilir Uygulamalar Açıklandı 21

2022’nin ilk yarısında mobil oyun ve uygulama sektöründe neler yaşandı? Buna bir cevap olarak SocialPeta, “H1 2022 Mobil Oyun ve Uygulama Pazarlama İncelemesi” içeriğini yayınladı ve mobil oyun ve uygulama endüstrisinde çalışan insanlara ürünlerinin küreselleşmesinde yardımcı olacak önemli bilgiler sağladı.

Bu teknik inceleme, Snapchat, Chartboost, Liftoff, Vungle, Udonis, Mobidictum, Game Factory ve daha fazlası dahil olmak üzere düzinelerce şirketten gelen sektör bilgilerinin bir entegrasyonudur. Bu yılın ilk yarısındaki mobil oyun ve uygulama endüstrisi verilerinin kesin bir analizini ve gelecekteki trendlerin tahminlerini, küresel mobil pazarlama verilerine, popüler bölgelerin gözlemlenmesine, hassas kanal reklamcılığına, reklam bütçesi maliyetine ve popüler mobil oyun ve uygulama analitiğine dayalı olarak sunmaktadır.

Global Reklam Piyasası Verilerine Genel Bakış

App Store indirmeleri, geliri ve reklam grafikleri

En iyi uygulamalar çoğunlukla araçlar, alışveriş ve sosyal uygulamalar olmuştur.

Farklı ülkelerde/bölgelerde küresel mobil uygulama pazarlamasına genel bakış

Raporun ikinci bölümü, dünyadaki popüler ülkelerde/bölgelerde mobil oyun ve uygulama pazarlamasına genel bakışa odaklanmaktadır.

Farklı ülkeler/bölgeler hakkında daha fazla veri için teknik incelemenin tamamını indirin.

Maliyet:

Reklam trendleri

Mobil oyun ve uygulama endüstri trendleri

Bu raporun verileri, dünya genelinde 90’ın üzerinde mobil pazarlama platformu ve toplam 1,2 milyardan fazla mobil pazarlama reklam öğesiyle birlikte dünya çapında 72 ülke/bölgeyi kapsamaktadır. Mobil oyun ve uygulamalar için sektör verileri ve büyüme fırsatları hakkında daha fazla bilgi edinmek için raporun tamamını indirebilirsiniz.

Kaynak:  Webtekno

Exit mobile version