Tekno Takip

2023 BMW 3 Serisi Tanıtıldı: İşte Tasarımı ve Özellikleri

Ulaş Utku Bozdoğan: 2023 BMW 3 Serisi Tanıtıldı: İşte Tasarımı ve Özellikleri 11

BMW’nin en çok satan model ailelesi olan 3 Serisi, bugün yepyeni makyajlı yeni modeli ile karşımıza çıktı. Alman otomobil devi, pek çok kişinin yeni favorisi olması muhtemel yeni 2023 BMW 3 Serisi’ni tanıttı. Yeni model, 4 yılın ardından 3 Serisi’ne yepyeni bir görünüm kattı. Araç, iç ve dışı tasarımda önemli değişikliklere ev sahipliği yapıyor.

2023 model BMW 3 Serisi’nin dışına ilk baktığınızda araçta çok da belirgin ve direkt göze çarpan bir değişiklik göremiyorsunuz. Fakat önceki modele göre de farklı bir hava alıyorsunuz. İşte bu, BMW’nin araç üzerinde yaptığı hafif ama birleştiğinde aracın tümüne daha keskin agresif bir görünüm katan değişikliklerden kaynaklanıyor.

Karşınızda yeni 2023 BMW 3 Serisi

Yeni 3 Serisi, daha keskin kenarlara sahip böbrek ızgaraya, L şeklindeki hava girişlerinin olduğu daha köşeli ön ve arka tampona yer veriyor. Yeni 3 Serisi’nin içine geldiğimizdeyse bizi 12,3 inç ve 14,9 inçlik iki ekranın birleşiminden oluşan dev bir panel karşılıyor. Aracın içinde tuşlarda ve hava deliklerinde de ufak tefek tasarım değişiklikleri bulunuyor.

Yeni 3 Serisi’nin motor bölümündeyse 2022 model serinin motor seçenekleri yer alıyor. 2023 model 3 Serisi’nin motorları şu şekilde listeleniyor:

Yeni BMW 3 Serisi’nde tüm modellerin hızlanma süresi ve en yüksek hızları

2023 BMW 3 Serisi fiyatları:

BMW, yeni 3 Serisi için şu anda herhangi bir fiyat vermedi. Fakat piyasaya en son sürülen 2022 3 Serisi (sedan), ülkemizde 1 milyon 199 bin TL’den başlayan fiyatlara sahip.

Kaynak:  Webtekno

Exit mobile version