Çarşamba, Nisan 17, 2024
Ana SayfaOtomobil2023 Volkswagen ID.4 Tanıtıldı: İşte Tasarımı ve Özellikleri

2023 Volkswagen ID.4 Tanıtıldı: İşte Tasarımı ve Özellikleri

Alman otomobil devi Volkswagen, düzenlediği bir etkinlikte elektrikli SUV modeli ID.4’ü tanıttı. 2023 model otomobil, ilk nesil ID.4 modeline kıyasla nispeten yenilenmiş bir tasarıma sahip. Gelin lafı daha fazla uzatmadan, 2023 Volkswagen ID.4’e yakından bakalım.

ID.4’ün dış tasarımına baktığımızda, kapalı ızgara yapısının sürdürüldüğünü ancak bu kez iki renkli tampon seçeneğinin geldiğini görüyoruz. Volkswagen’in en yeni otomobillerinde tercih aydınlatmalı logo, bu modelde de kendine yer bulmuş durumda. LED farlar, bu ön görünümü bütünleştiren bir yapıya sahip.

Karşınızda 2023 model Volkswagen ID.4

Şinasi Kaya: 2023 Volkswagen Id.4 Tanıtıldı: İşte Tasarımı Ve Özellikleri 1

Volkswagen ID.4’ün arka kısmında ise büyük bir yenilik olmadığını söyleyebiliriz. Arka kısmı boydan boya kaplayan spotlar, doğrudan göze çarpıyor.

Şinasi Kaya: 2023 Volkswagen Id.4 Tanıtıldı: İşte Tasarımı Ve Özellikleri 3

Otomobilin iç kısmında göze çarpan ilk değişiklik ise bilgi-eğlence ekranı. Önceki nesilde 10 inç olarak karşımıza çıkan ekran, yeni modelde 12 inç büyüklüğünde. Ambiyans aydınlatma, tamamen dijital gösterge ekranı ve dijital klima ile vites topuzunun kullanılmıyor oluşu da elektrikli SUV’da karşımıza çıkan özellikler arasında yer alıyor.

Şinasi Kaya: 2023 Volkswagen Id.4 Tanıtıldı: İşte Tasarımı Ve Özellikleri 5

Volkswagen ID.4, teknolojik özellikleri açısından da yenilenmiş durumda. Örneğin; 2023 model ID.4’lerin tüm versiyonlarında park yardımcısı var. Ayrıca aracın ön çarpışma engelleme sistemi, bundan sonra bisiklet algılaması da yapabilecek.

Şinasi Kaya: 2023 Volkswagen Id.4 Tanıtıldı: İşte Tasarımı Ve Özellikleri 7

Volkswagen, ID.4’ü daha ulaşılabilir kılmak için de çalışmış gibi görünüyor. Zira bu otomobilin baz versiyonunda, önceki yıllarda olmayan 62 kilowatt-saat batarya var. Bu batarya, küçük kapasitesi nedeniyle ID.4’ün diğer versiyonlarından daha kısa menzil sunuyor. Daha da önemlisi 38.790 dolardan başlayan 2023 ID.4, önceki nesilden 3.735 dolar daha ucuz giriş fiyatına sahip…

Kaynak:  Webtekno

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Trend Yazılar

Son Yorumlar