Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaBilim2024 Hyundai Kona kamuflajla karların ortasında görüntülendi

2024 Hyundai Kona kamuflajla karların ortasında görüntülendi

Şinasi Kaya: 2024 Hyundai Kona Kamuflajla Karların Ortasında Görüntülendi 1

Hyundai‘ın yeni SUV modeli Kona kısa sürede büyük ilgi topladı. Tasarımı ile B-SUV segmentine hitap eden Hyundai Kona, gerek işlevselliği gerek tasarımı ile beğenilen bir model oldu. Şimdi Kona’nın yeni jenerasyonu üzerinde çalışan Hyundai, 2024 Hyundai Kona‘yı kameralardan saklayamadı. 2024 Hyundai Kona karlar arasında kamuflajı ile görüntülendi.

2024 Hyundai Kona karlar arasında

Hyundai’ın yeni B segment SUV modeli 2024 Hyundai Kona kamuflajla görüntülendi. Simsiyah bir kamuflaj giyinen yeni Hyundai Kona tasarımını gizlemeyi başarmış diyebiliriz. Ancak olması gereken bazı açıklıklar araç hakkında bazı özellikleri bizlere sunuyor.

Şinasi Kaya: 2024 Hyundai Kona Kamuflajla Karların Ortasında Görüntülendi 3

İlk olarak yeni Hyundai Kona’ya baktığımızda önceki jenerasyona göre daha büyük bir araç görüyoruz. Görünüşe göre Hyundai yeni Kona’nın aks mesafesini uzatarak iç hacim kazanmayı amaçlamış. Tabi bu durum araca daha heybetli bir görünüm kazandırmış.

Şinasi Kaya: 2024 Hyundai Kona Kamuflajla Karların Ortasında Görüntülendi 5

Öte yandan aracın arkasına baktığımızda yine önceki nesildeki gibi bir bölünmüş stop tasarımı var gibi gözüküyor. Ancak aracın arkası gayet iyi gizlendiği için buranın bir stop mu yoksa sportif bir ızgara mı olduğunu söylemek pek mümkün değil. Aynı tasarımı ön tarafında da taşıyan yeni Hyundai Kona yolda kamuflajla bile gerçekten heybetli duruyor.

Şinasi Kaya: 2024 Hyundai Kona Kamuflajla Karların Ortasında Görüntülendi 7

Söylentilere göre önden çekiş ve dört çeker olmak üzere iki farklı versiyon ile gelecek olan 2024 Hyundai Kona, hem diel hem benzinli hem de elektrikli olarak piyasaya çıkacak gibi duruyor.

  • Anasayfa
  • Popüler Bilim
  • Otomobil Teknolojileri Haberleri
  • 2024 Hyundai Kona kamuflajla karların arasında görüntülendi

Kaynak:  Donanimhaber

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Trend Yazılar

Son Yorumlar