Tekno Takip

Akıllı tartısız konut kalmasın! Dev marka fiyatı 150 TL’nin de altına düşürdü!

Şinasi Kaya: Akıllı tartısız konut kalmasın! Dev marka fiyatı 150 TL'nin de altına düşürdü! 3

Akıllı tartılar normal tartılara kıyasla çok daha fazla özellik içermesiyle dikkat çekiyor. Bu sebeple tartı alacak insanlar artık normal yerine akıllı tartıları tercih ediyor. Sadece vücut ağırlığınızı ölçmekle kalmayıp akıllı tartılar aynı zamanda bir çok özelliği de ölçüyor.

Yağ oranınız, kas oranınız ve vücudunuzdaki su gibi özellikleri dahi ölçen akıllı tartılar her evin vazgeçilmez eşyalarından biri.

Akıllı tartısız ev kalmasın! Dev marka fiyatı 150 TL’nin de altına düşürdü!

Teknolojik ürünlerdeki fiyat artışı yeni bir ürün almayı zor hale soktuğundan fırsat ürünü bulunduğunda kaçırılmaması gerekiyor. Bu kapsamda Mi Product Allure 0286 Vücut Analizli Akıllı Tartı ürününü sizler için anlattık. Sadece 139 TL fiyat etiketine sahip akıllı tartı ihtiyacınız olan tüm özelliklere sahip diyebiliriz.

Tartının yapabildiği özellikler arasında kilo ölçümü, yağ ölçümü, su ölçümü, kemik ağırlığı ölçümü, gizli LED ekran, 8 farklı kullanıcı oluşturma, BMI (Vücüt Kütle Endeksi), 2 adet AAA pil yer alıyor. Diğer markalara kıyasla nispeten daha ucuz bir ürün olan bu akıllı tartı tüm evin ihtiyacı olan bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Normal tartıların fiyatları da bu civardayken akıllı tartı almak eğer bu kapsamda bir ihtiyacınız varsa çok daha mantıklı olacaktır. Eğer bu ürünü satın almak isterseniz buradaki linke tıklamanız yeterli olacaktır.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version