Tekno Takip

Amazon’da Bu Fiyata Sıkıntı Bulacağınız 10 Teknolojik Ürün!

Meral Erden: Amazon'da Bu Fiyata Sıkıntı Bulacağınız 10 Teknolojik Ürün! 21

Amazon’un her yıl düzenlediği ve kaçırılmayacak indirimlere yer verdiği indirim festivali Prime Day, ne yazık ki bugün son gününü tamamlamak üzere. Biz de Amazon’dan satın alabileceğiniz, Prime Day indirimlerinin son gününde indirime giren ve hayatın her alanına hitap eden teknolojik ürünleri bu listemizde bir araya getirdik.

Bu listemizde seçtiğimiz ürünler, sağlam indirime giren ve muhtemelen bir daha bu fiyata göremeyeceğiniz ürünlerden oluşuyor. Listemiz, oyuncu ekipmanlarından uygun fiyatlı akıllı telefona kadar geniş yelpazede ürün içeriyor. Gelin, kaçırmamanız gereken indirimlere ev sahipliği yapan teknolojik ürünlere göz atalım. İndirimlerden faydalanmak için karşılamanız gereken tek şart ise Amazon Prime üyesi olmak.

Amazon Prime Day indirimlerinden faydalanmak için bu bağlantıya tıklayarak Amazon Prime üyesi olabilirsiniz. Ayrıca üyeliğinizle tüm siparişlerinizde ücretsiz ve hızlı kargodan faydalanabilir, Prime Gaming ve Prime Video hizmetlerine erişebilirsiniz.

Bu fiyata bir daha zor bulacağınız teknolojik ürünler:

“Ben oyuncuyum, oyun bilgisayarı lazım” diyenlere: Monster Abra A5 dizüstü bilgisayar

Eğer günümüzde nispeten rahat bir şekilde oyun oynamak istiyorsanız, Monster’ın popüler Abra A5 serisinin bu üyesine göz atabilirsiniz. Bilgisayar, GTX 1650 ekran kartı, 500 GB M.2 SSD’si, 144 Hz ekranı ve i5 11400H işlemcisiyle bugün için ideal bir performans sunuyor.

“Performansla işim yok” diyenlere: Acer Aspire A3 dizüstü bilgisayar

Grafik ya da işlemci gücüyle işiniz yoksa, bilgisayarı sadece günlük işler için kullanıyorsanız Acer’in Aspider 3 A315-56 modeline göz atabilirsiniz.

Nispeten büyük hızlı bir monitör isteyenlere: MSI Optix G27 CQ4 monitör

Bilgisayarınız için güzel bir monitör arıyorsanız, MSI’ın 600 TL’lik indirime giren ve çokça beğeni toplayan bu modelini tercih edebilirsiniz. Monitör, 2K çözünürlük, 165 Hz ekran tazeleme hızı ve 1 ms gecikme sunuyor.

Bilgisayar başında bel ağrısından bıkanlara: MSI MAG CH120 oyuncu koltuğu

Her ne kadar yüksek fiyatlı olsalar da eğer beliniz ağrıyorsa, daha üst düzey bir oturma sandalyesine geçmeniz sağlığınız için en önemli şey olacaktır. Oturma sandalyesi olarak oyuncular için üretilen sandalyeleri tercih etmeye karar verdiyseniz, bu modele göz atabilirsiniz.

Bilgisayarında önemli bir değişiklik yapmak isteyenlere: MSI Radeon RX 6600 ekran kartı

AMD’nin popüler ekran kartlarından birisi olan RX 6600 ekran kartı, uçuk bir indirim ile kaçınılmaz bir fırsata dönüştü. Ekran kartı, günüüzde pek çok oyunu ultra grafiklerde oynamanızı sağlıyor. Ekran kartı, NVIDIA’nın RTX 3060 ekran kartının rakibi olarak görülüyor.

Uygun fiyata kulaküstü kulaklık arayanlar için: Sennheiser HD 300 kulaklık

Kulaküstü kulaklık arayışındaysanız ve bir bütçe limitiniz var ise, Sennheiser’ın HD 300 kulaklığını tercih edebilirsiniz. Tabii kulaklık kendi fiyat skalasına uygun olarak üst düzey ses kalitesi sunmuyor ve kabloyla kullanılıyor.

Kulaküstü kulaklıkta sınır tanımayanlara: Sony WH1000XM4 kulaklık

Fakat ses sizin için önemli ve üst düzey bir kulaküstü kulaklık arıyorsanız, dünyanın şaşmadığı Sony’nin WH1000XM4 modeline göz atabilirsiniz.

Kulakiçi kulaklık tercih edenler için muhteşem fırsat: Bose Sport Earbuds kulaklık

Yine üst düzey kulaklık olsun, fakat kulakiçi olsun diyorsanız, premium segmentte adını tarihe kazıyan Bose’un bu modelini kaçırmamalısınız.

Uygun fiyatlı telefon arayışında olanlara: General Mobile GM21 Plus New Edition

Akıllı telefon fiyatlarının uçtuğu şu günlerde yeni bir telefon ihtiyacınız var ise General Mobile’ın GM21 Plus modeline göz atabilirsiniz.

Tarayıcı, yazıcı ve fotokopiyle işi olanlara: Canon Pixma E3440 yazıcı

Eğer yazıcı, tarayıcı ve fotokopiye aynı anda ihtiyaç duyuyor ya da aynı yerde bulunmasını istiyorsanız, Canon’un bu modelini tercih edebilirsiniz.

Amazon Prime Day indirimlerinden faydalanmak için buraya tıklayabilirsiniz!

Kaynak:  Webtekno

Exit mobile version