Tekno Takip

Android 14 güncellemesi alacak birinci Xiaomi telefonlar aşikâr oldu

Meral Erden: Android 14 güncellemesi alacak birinci Xiaomi telefonlar aşikâr oldu 3

Meral Erden: Android 14 güncellemesi alacak birinci Xiaomi telefonlar aşikâr oldu 1 Android ekosisteminin başında yer alan Google, yeni aygıt ve gelişmelerin tanıtıldığı Google I/O 2023 konferansında Android 14 ile gelen yenilikleri paylaştı. Bu bağlamda heyecanlı bekleyiş sürerken, Xiaomi ve Samsung üzere akıllı telefon devleri odağını yeni Android sürümüne çevirmiş durumda. Artık bu isimler ortasından Xiaomi, muhakkak aygıtlar için Android 14 beta sürümünü yayınlandı.

Xiaomi 13, Xiaomi 12T ve Xiaomi Pad 6 için Android 14 beta yayınlandı

Bldirilenlere nazaran Xiaomi, Xiaomi 13, Xiaomi Pro, Xiaomi 12T ve Xiaomi Pad 6 için Android 14 beta sürümünü yayınlamaya başladı. Bununla birlikte Android 14 Beta 1 sürümünü temel alan yeni güncelleme, MIUI 14 ile kullanıma sunulacak. Ayrıyeten Android 14 betanın çok yakında daha fazla model için erişime açılacağını belirtelim.

Android 14, yeni yazı tipleri, renkler, saat boyutu ve tasarım seçenekleriyle kilit ekranı için daha fazla özelleştirme, üretken AI duvar kağıtları ve Google Bildiriler için Magic Compose özelliği dahil olmak üzere kıymetli yenilikler içeriyor. Kullanıcılar tüm ayrıntılara aşağıdan ulaşabilirler.

Android 14 güncellemesi alacak Xiaomi telefonlar

Henüz resmi bir çıkış tarihi bulunmamakla birlikte, Android 14 güncellemesinin Ağustos ayında kullanıma sunulması bekleniyor. İşte Android 14 güncellemesi alacak Xiaomi telefonlar:

Xiaomi

Redmi

Poco

Exit mobile version