Tekno Takip

Apex Legends, Control Savaşlarını Başlatıyor

Meral Erden: Apex Legends, Control Savaşlarını Başlatıyor 1

Respawn Entertainment, Apex Legends oyunu için ilk büyük takım modunu getiriyor. Apex Legends için gelecek Control adlı mod 8 Şubat tarihinde oyuncuların beğenisine sunulacak ve 9’a 9 savaşlara sahne olacak.

Destiny’nin Control ve diğer oyunlardan alışık olduğumuz puanları tutma oynanışına sahip olacak modda iki takımdaki 9 oyuncu üç bölgeyi ellerinde tutmaya çalışacaklar. Her oyuncu için sınırsız sayıda yeniden doğmanın mümkün olacağını da belirtelim.

Takımınızın sahip olduğu her bölge, 1,250 puan sınırına kadar her saniye puan ekleyecek. Üç noktayı da ele geçirmeyi başarırsanız, bir zamanlayıcı sona erdiğinde bu puanlar size aitse, kazanmayı garanti eden bir lokavt başlatacaksınız. Başka bir deyişle, orantısız bir eşleşme gereğinden fazla sürmeyecek.

Mod ayrıca oyuncuların belirli bir yaşamda takım için ne kadar başarılı olurlarsa kademeler arasında ilerleyebilecekleri bir derecelendirme sistemi sunuyor. Her seviye atladığınızda nihai yeteneğinizi kullanacaksınız. Respawn, uzun vadeli hedeflerle ilgilenenler için moda özel rozetler ve zorluklar vaat ediyor.

Görünüşte Mad Max’ten ilham alan, Avustralyalı bir savaş lordu olan Mad Maggie ise oyunun yeni karakteri olacak.

Control’ün Arena’lar gibi kalıcı olup olmayacağı ise şimdilik belirsiz.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version