Tekno Takip

Apple 8 Mart’ı işaret etti! İşte tanıtılacak eserler

Ulaş Utku Bozdoğan: Apple 8 Mart'ı işaret etti! İşte tanıtılacak eserler 1

8 Mart’ta yayınlanacak bu etkinlik Apple Park‘tan yayınlanan çevrimiçi bir etkinlik olacak. Apple Peek Performance etkinliğini herkes Apple‘ın web sitesinden izleyebilecek.

Apple, her yıl bahar aylarında yeni ürünlerini tanıtarak piyasaya sürüyor. Bu ay da şirketin yeni bir etkinlik düzenlemesi bekleniyor. Apple sitesinde yayınlanan etkinlik duyurusunda Apple logosu yer alıyor. Etkinlik adı “Peek Performance” olarak karşımıza çıkıyor. Apple‘ın 2022 yılının ilk etkinliği olacak 8 Mart Salı günü Türkiye saati ile 21.00’da çevrimiçi gerçekleştireceği etkinlikte bu yıl duyuracağı çok sayıda donanım cihazı tanıtılacak. Etkinlik Apple YouTube kanalında ve resmi web sitesinde canlı olarak izlenebilecek.

Peki etkinlikte tanıtılması beklenen ürünler neler?

5G bağlantılı yenilenmiş bir iPhone SE, daha iyi özelliklere sahip güncellenmiş bir iPad Air ve Apple Silikonlu yeni Mac modellerinin tanıtılması bekleniyor.

Apple, Intel CPU’ları Apple çipleriyle değiştirmek için tüm Mac serisini yeniliyor. Yeni bir giriş seviyesi MacBook Pro, daha güçlü bir Mac Mini, yeniden tasarlanmış bir MacBook Air ve hatta bazı yeni Mac Pro ve iMac Pro modelleri gibi yeni bilgisayarlar için birçok olasılık var. Ancak şirket tüm yeni Mac modellerini aynı anda piyasaya sürmeyecek, bu yüzden daha fazlasını öğrenmek için birkaç gün beklememiz gerekecek.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version