Tekno Takip

Apple beklenen açıklamayı yaptı! Moraller bozuldu

Ulaş Utku Bozdoğan: Apple beklenen açıklamayı yaptı! Moraller bozuldu 9
Ulaş Utku Bozdoğan: Apple beklenen açıklamayı yaptı! Moraller bozuldu 1

GSM Arena’nın haberine göre, konferansa yüz yüze katılım da olacak, ancak sınırlı kişi davet edilecek. Açılış konuşması önceden kaydedilecek ve kayıttan yayınlanacak. Bununla birlikte Cupertino, 1 Infinite Loop’taki Apple Park, kapılarını sınırlı sayıda geliştiriciye açacak.

Sınırlı sayıdaki geliştirici, Apple‘ın mühendisleri ve tasarımcılarının açılış konuşmalarını canlı olarak izleyebilecek. Bu şanslı azınlık, bu haftanın ilk günlerinde çevrimiçi bir form aracılığıyla başvuruda bulundu ve şimdilerde davetiyeler gönderilmeye başlandı.

Tüm katılımcıların “Apple‘ın sağlık ve güvenlik protokollerini takip etmesi”, yani negatif bir COVID-19 testi sunmaları bekleniyor. Ancak maske takmak isteğe bağlı olacak. Katılımcılar ayrıca Apple Park’ta yer alan yeni Geliştirici Merkezi’nin tesislerini de gezebilecekler.

Tüm katılımcıların “Apple’ın sağlık ve güvenlik protokollerini takip etmesi”, yani negatif bir COVID-19 testi sunmaları bekleniyor. Ancak maske takmak isteğe bağlı olacak. Katılımcılar ayrıca Apple Park’ta yer alan yeni Geliştirici Merkezi’nin tesislerini de gezebilecekler.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version