Tekno Takip

Apple beklenen duyuruyu yaptı: iPhone SE 3 tanıtıldı

Ulaş Utku Bozdoğan: Apple beklenen duyuruyu yaptı: iPhone SE 3 tanıtıldı 9

Ulaş Utku Bozdoğan: Apple beklenen duyuruyu yaptı: iPhone SE 3 tanıtıldı 1

Apple’ın bugün gerçekleştirdiği Peek Performance etkinliğinde en çok beklenen cihaz şüphesiz ki üçüncü nesil iPhone SE modeliydi. Resmen tanıtılan akıllı telefon yenilenmiş olsa da hala eski tasarımını koruması en üzücü detay olarak çıkıyor karşımıza.

Apple etkinliğiyle 21:00’de canlı yayındayız

2 sa. önce eklendi

Cupertinolu şirket cihazda iPhone SE (2020) tasarım dilini sürdürmeyi tercih etmiş. Yani kalın çerçeveleri ve Touch ID parmak izi tarayıcısını içeren bir Ana Ekran tuşu mevcut. Dış görünüm olarak selefine oldukça benzediğini söyleyebiliriz.

iPhone SE 3‘te yine IPS teknolojisine sahip 4.7 inç boyutunda LCD ekran bulunuyor. Retina HD panel, 326 ppi yoğunluk ve 1334 x 750 piksel çözünürlükle geliyor. Bununla birlikte 625 nit maksimum parlaklık değeriyle öne çıktığını da eklemeden geçmeyelim.

A15 Bionic çip ve 5G desteği

iPhone SE 3 gücünü A15 Bionic yonga setinden alıyor. Bildiğiniz üzere bu işlemci aynı zamanda iPhone 13 serisine de güç veriyor. Akıllı telefondaki en büyük yeniliklerden biri 5G bağlantısını desteklemesi. Beşinci nesil ağlara uyumlu cihaz bu taraftaki açığını da kapatmış oldu.

Apple’ın yeni nesil kompakt iPhone modelinde 5 kata kadar dijital zoom sunabilen 12 megapiksel çözünürlükte tek arka kamera görev yapıyor. Optik görüntü stabilizasyonu ve fotoğraflar için yeni nesil Akıllı HDR özellikleri var. Cihazın ön tarafında 7 megapiksel kamera var.

Üçüncü nesil iPhone SE 429 dolardan başlayan fiyatlarla tüketicilere sunulacak. iPhone SE 3 için 18 Mart itibarıyla ön sipariş verilebilecek.

iPhone SE 3 Özellikleri:

  • Anasayfa
  • Mobil Teknolojiler
  • Cep Telefonları Haberleri
  • 5G destekli 2022 iPhone SE3 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version