Tekno Takip

Apple WWDC 2022 aktifliği için tarih verdi!

İnanç Can Çekmez: Apple WWDC 2022 aktifliği için tarih verdi! 3

Haziran hızla yaklaşıyor, bu da Apple‘ın bu yılki “Dünya Çapında Geliştirici Konferansı etkinliğini” düzenlemesinin çok yaklaştığı anlamına geliyor. Şirket, WWDC 2022 etkinliğinin 6-10 Haziran tarihleri ​​arasında gerçekleştirileceğini duyurdu. Konferansın kendisi sanal olacak, ancak açılış konuşmasını 6 Haziran’da Apple Park’ta şahsen izlemek için sınırlı bir fırsat sunulacak.

Apple WWDC 2022 etkinliği için tarih verdi!

Son iki WWDC etkinliği yalnızca çevrimiçiydi ve COVID-19 salgını nedeniyle herkes için ücretsizdi. Apple kademeli olarak yüz yüze etkinliklere geri dönüyor ve Nisan ortasına kadar kurumsal personelin haftada en az bir gün ofisten çalışmasını gerektiren bir şart koşuyor. Google I/O, çalışanların ve bazı iş ortaklarının sınırlı kişisel katılımıyla Nisan ayında devam edecek.

Apple bu yıl WWDC’de senaryoyu önemli ölçüde değiştirmedikçe, iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16 ve macOS’un bir sonraki sürümü ne olursa olsun ilk düzgün görünümü elde edeceğiz. Apple’ın bazı yeni donanımları sergileme olasılığı her zaman mevcut. WWDC’de, üçüncü nesil Mac Pro ve Pro Display XDR’nin tanıtıldığı 2019’dan beri şirket bunu yapmadı, ancak bu etkinlikte durum değişebilir. Ayrıca, M1 Ultra’yı duyurduktan birkaç ay sonra Apple’ın yeni nesil silikon çipleri hakkında daha fazla bilgi edinebiliriz.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version