Tekno Takip

Arma Reforger Duyuruldu

Ulaş Utku Bozdoğan: Arma Reforger Duyuruldu 1

Bohemia Interactive, 17 Mayıs tarihinde ‘‘Arma’nın Geleceği” adlı bir yayın düzenleyeceğini duyurmuştu. Ardından da geliştirici firmanın bu etkinlikte Arma 4 ve Arma Reforger yapımlarını duyurabileceği iddia edilmişti.

Tüm gözler Bohemia Interactive cephesine çevrilmişken, beklenen canlı yayın sonunda gerçekleşti. Yayın sırasında Arma serisinin geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulunan geliştirici firma, Arma 4’ün nihai sürümü için bir platform görevi görecek olan Arma Reforger‘ı duyurdu.

30 dolarlık bir fiyat etiketiyle erken erişim sürümüyle oyuncuların karşısına çıkan yapım, orijinal Arma: Cold War Assault’dan 10 yıl sonrasını ele alıyor. 1989‘da geçeceği ifade edilen Reforger’da oyuncular ABD ile Sovyetler Birliği arasındaki kurgusal savaşa tanık oluyorlar.

Aktarılan bilgiler doğrultusunda Reforger’da aynı zamanda 51 kilometrekarelik Everon adasına da yer veriliyor. İlk Arma oyunundan aşina olduğumuz bu harita hem büyüklüğüyle hem de zengin içerikleriyle Arma 4 öncesi oyunculara kaliteli bir deneyim vaat ediyor. Paylaşılan bilgilere göre bu haritada yoğun ormanlar, alçak tepeler, dağlar, yamalı tarlalar ve bolca pastoral kasabalar bulunuyor. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri Bohemia Interactive tarafından yayınlanan Arma Reforger fragmanı ile baş başa bırakalım.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version