Tekno Takip

Artık Netflix’te “İzlemeye Devam Et” kısmından içerik silebileceksiniz

Ulaş Utku Bozdoğan: Artık Netflix'te "İzlemeye Devam Et" kısmından içerik silebileceksiniz 3

Ulaş Utku Bozdoğan: Artık Netflix'te "İzlemeye Devam Et" kısmından içerik silebileceksiniz 1

Dünyanın en büyük video akış platformlarından birisi olan Netflix‘te bildiğiniz gibi yarıda bıraktığınız bir içeriği daha sonrasında Netflix ana sayfasında “İzlemeye Devam Et” bölümünde bulabiliyordunuz. Artık buradan istediğiniz içeriği silebileceksiniz.

Netflix’ten Beklenen Özellik

Siz herhangi bir içeriği birkaç dakika izleyip bıraksanız bile o yapım “İzlemeye Devam Et” bölümüne geliyordu ve bir süre sonra o bölüm gerçekten yorucu bir şekilde doluyordu. Yapımı oradan silebilmek için “Ayarlar” bölümünden izleme geçmişi silmeniz gerekiyordu. Ancak bu durum artık düzeliyor.

Bugünden itibaren Netflix’e “İzlemeye Devam Et” bölümünü kontrol etme özelliği geliyor. Yani artık o bölümdeki istediğiniz içeriği rahat bir şekilde silebileceksiniz. Bu sayede birkaç dakika izlediğiniz yapımlar aylarca orada kalmayacak ve gerçekten izlediğiniz şeyleri görebileceksiniz. Bu özelliğin şu anda tüm hesaplarda erişime açılmadığını hatırlatalım. Adım adım açılacak gibi duruyor. Kısaca eğer sizde böyle bir özellik yoksa panik yapmayın, yakın bir zamanda gelecektir.

  • Anasayfa
  • Popüler Bilim
  • Sinema ve Dizi Haberleri
  • Netflix’te İzlemeye Devam Et bölümünden yapım kaldırabileceksiniz

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version