Tekno Takip

Beats Studio Buds+ daha düzgün gürültü engelleme ile geliyor

Ulaş Utku Bozdoğan: Beats Studio Buds+ daha düzgün gürültü engelleme ile geliyor 3

Ulaş Utku Bozdoğan: Beats Studio Buds+ daha düzgün gürültü engelleme ile geliyor 1 Bir yandan AirPods markası altında argümanlı tam kablosuz kulaklıklar geliştiren Apple, öteki yandan Beats markası altında da rekabetçi eserler çıkarmaya devam ediyor. Beats Studio Buds+ tüketicilere kıymetli bir alternatif olacak.

Beats Studio Buds+ özellikleri ve fiyatı

Beats Studio Buds+ sapsız tasarım ve şeffaf kutu ile geliyor. Yeni bir dinamik şoför kullanan kulaklığın mikrofonları da büyümüş. Bu sayede daha düzgün ses algılayarak görüşmelerde berraklık sağlıyor.

Aktif gürültü engelleme güzelleştirilmiş ve Studio Buds modelinden 1.6 kat daha güçlü hale gelmiş. Şeffaf mod da 2 kat daha verimli çalışıyor. Yenilenmiş ses yongası ve elden geçirilmiş havalandırma boşlukları bunda en büyük etken.

Spatial Audio for Dolby Atmos sunulurken baş takibi mevcut değil. Beats Proprietary Platform ile Hey Siri ve Aygıtı Bul dayanağı sunulurken Google Fast Pair ve Audio Switch özellikleri de Android aygıtlara süratli temas sağlıyor.

Kulaklık tek şarj ile 9 saate kadar kullanılabiliyor ve kutusu ile 36 saate çıkıyor. Süratli şarj ile 5 dakikada 1 saatlik mühlet kazanılıyor. Beats Studio Buds+ modeli 170$ fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda.

Exit mobile version