Tekno Takip

Black Shark 5 Pro bellekte yeniliklerle geliyor

İnanç Can Çekmez: Black Shark 5 Pro bellekte yeniliklerle geliyor 3

İnanç Can Çekmez: Black Shark 5 Pro bellekte yeniliklerle geliyor 1

Xiaomi tarafından başka bir firmaya devri gündemde olan Black Shark oyuncu odaklı telefon markası yeni modellere devam ediyor. Black Shark 5 Pro serinin en güçlü ve en iddialı akıllı telefonu olacak.

Black Shark 5 Pro özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Black Shark 5 iddialı oyun özellikleri ile geliyor

3 gün önce eklendi

Black Shark 5 Pro serinin en güçlü ve en iddialı akıllı telefonu haline geliyor. 144Hz tazeleme hızı ve 720Hz dokunmatik tarama hızı yanında HDR10+ ve 10-bit renk desteği sunulmuş. Yonga setinin her iki tarafında 4323 mm² ve 997 mm² olarak buhar odaları yer alıyor.

512GB’a kadar depolama seçeneklerinde SSD+UFS 3.1 yapısı eşit şekilde dağıtılmışç Örneğin 256GB+256GB gibi. RAM bellek de en hızlısı ve ayrıca hızlı depolama gereken durumlarda özel bir disk alanı ayırabiliyor.

Şarj esnasında batarya dolumu bırakarak ömrünü uzatabiliyor. 2 adet 1.5cc hoparlör sayesinde DxOMark testlerinde 86 puan elde edilmiş. X-eksenli titreşim motoru daha iyi bir tecrübe sağlarken 4 adet mikrofon da en iyi ses algılamasını yapıyor. Kenar kısımdaki manyetik tetik tuşları oyuncu sınıfında anahtarlar barındırıyor. 13MP ultra geniş kamera ve 5MP telefoto makro kamerası olan telefon 2 Nisan itibariyle Çin’de satışa sunulacak.

  • Anasayfa
  • Mobil Teknolojiler
  • Cep Telefonları Haberleri
  • Black Shark 5 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version