Tekno Takip

Black Shark 5 Serisi Lansman Tarihi Onaylandı

Meral Erden: Black Shark 5 Serisi Lansman Tarihi Onaylandı 3

Black Shark 5 serisi akıllı telefonların lansman tarihi sonunda açıklandı. Weibo üzerinden yapılan açıklamaya göre cihazlar 30 Mart tarihinde duyurulacak. Black Shark serisi büyük ihtimalle Black Shark 5 RS ve Black Shark 5 Pro olmak üzere iki modeli içerecek.

Şubat ayında TENAA sertifikası veri tabanında iki Black Shark modeli tespit edilmişti. KTUS-A0 modeli 6.67 inç AMOLED FHD+ ekran, ekran içi parmak izi tarayıcı, 16 GB’a kadar RAM, 512 GB’a kadar depolama, 3 GHz sekiz çekirdekli işlemci, 4.650 mAh batarya, 13 megapiksel ön kamera ve 108 megapiksel sensör bulunan üçlü kamera kurulumu içerecek şekilde görüntülenmişti. Ek olarak cihazın 3C sertifikası, 120W hızlı şarj desteği sunabileceğini gösteriyor.

Diğer taraftan PAR-A0 modeli 3.2GHz sekiz çekirdekli işlemci, 12 GB’a kadar RAM, 256 GB’a kadar depolama ve 64 megapiksel üçlü kamera kurulumu ile görülmüştü. PAR-A0’ın geri kalan özelliklerinin KTUS-A0 modeliyle aynı olarak karşımıza çıkıyor. Bu arada önceki söylentiler, KTUS-A0 ve PAR-A0 modellerinin sırasıyla Black Shark 5 Pro ve Black Shark 5 olarak piyasaya sürüleceğini öne sürüyordu.

Hem Black Shark 5 Pro hem de RS modellerinde Qualcomm’un amiral gemisi çipsetlerinin bulunması bekleniyor. Özellikle Black Shark 5 Pro’nun Snapdragon 8 Gen 1 çipsetine sahip olması ihtimali oldukça yüksek.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version