Tekno Takip

Bu fiyata AirPods gibisi kulaklık bulamazsınız! 1 güne özel fiyat!

İnanç Can Çekmez: Bu fiyata AirPods gibisi kulaklık bulamazsınız! 1 güne özel fiyat! 3

Eğer dış görünüşü Apple AirPods 2’ye benzeyen bir kulaklık arıyorsanız sizlere güzel bir haberimiz var.

Artık kablolu kulaklıkların ömrünü doldurduğu inkar edilemez bir gerçek. Pek çok kullanıcı genel olarak kablosuz kulaklıkları tercih eder hale geldi. Kablosuz kulaklık modasının yayılmasıyla birlikte fiyatlar da düştü.

Eğer marka bir kulaklık almak istiyorsanız ödemeniz gereken ücret 1000 TL’nin de üzerine çıkıyor. Özellikle de Apple logosuna sahip bir model arıyorsanız o zaman çok daha fazlasını da ödemeniz gerekebilir.

Peki size AirPods görünümüne sahip bir kulaklığın sadece 73 TL’ye satıldığını söylesek ne derdiniz? Bilindiği üzere Apple ürünleri genel olarak taklit ediliyor.

Birebir AirPods 2’ye benzeyen kulaklığın fiyatı 73TL’ye düştü! Son gün!

Özellikle de Apple aksesuarlarını pek çok üretici taklit ediyor. Elbette bu taklitlerin de kalite seviyesi mevcut. Sizlere önereceğimiz model fiyat / performans açısından rakiplerinden çok üstün diyebiliriz.

Üstelik bu kulaklık iOS haricinde Android sistemlerde de kusursuz bir şekilde çalışıyor. Tabi ki şunu da dip not olarak belirtmemiz gerekiyor.

Hali hazırda bu kulaklık 73 TL’ye satılıyor olsa da stoklarla sınırlı olduğunu söyleyebiliriz. Dolayısıyla siz linke tıkladığınızda stokların tükenmiş olma ihtimali de mevcut. O yüzden size söylediğimiz fiyatta değişmeler yaşanabilir. Bunu baştan belirtmek istedik.

Dilerseniz bu ürünün indirimli satın alma sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Tekrardan ürünün sınırlı bir stokla satışa olduğunu hatırlatalım.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version