Tekno Takip

Call of Duty 2023 için yeni duyuru tarihi paylaşıldı: Beklenenden erken

İnanç Can Çekmez: Call of Duty 2023 için yeni duyuru tarihi paylaşıldı: Beklenenden erken 3

İnanç Can Çekmez: Call of Duty 2023 için yeni duyuru tarihi paylaşıldı: Beklenenden erken 1 Yeni bir sızıntı, Call of Duty 2023 oyununun muhtemel lansman çizelgesini ortaya çıkardı. Daha evvelki bilgiler oyunun beta basamağını ve öteki değerli vakit çizelgesini ima eden birtakım söylentileri ortaya çıkarmıştı lakin şimdiki bilgiler oyunun bu yılın ikinci yarısında, beklenenden daha erken duyurulacağı anlaşılıyor.

Call of Duty 2023, 1 Ağustos tarihinde duyurulabilir

Insider Gaming’den Tom Henderson’a nazaran, kaynaklar 2023 COD oyununun Ağustos ayının başında duyurulacağını açıkladı. Ne yazık ki, bu yaklaşan oyunla ilgili daha ayrıntılı bilgiler hala mevcut değil. COD NEXT şeklinde bir özel aktifliğin mi olup olmayacağı şimdilik meçhul ancak an itibariyle, yeni oyunun 1 Ağustos civarında duyurulacağına inanılıyor.

Call of Duty 2023’ün isminin tam olarak ne olacağı şimdi netlik kazanmadı fakat oyunun esasen Çağdaş Warfare 2’nin devamı niteliğinde olacağı ve Call of Duty Çağdaş Warfare 3 olarak adlandırılabileceğine inanılıyor. Daha evvelki raporlarda Bloomberg’den Jason Schreier, oyunun Sledgehammer Games tarafından geliştirildiğini de aktarmıştı. Geçtiğimiz ay çıkar haberlerde oyunun ilk beta sürecinin PlayStation konsolları için 6 Ekim’de, Xbox, PlayStation ve PC için 12 Ekim’de başlayacağı söylenmişti. COD 2023’ün tam sürümü için verilen birinci tarihler ise 10 Kasım 2023’e işaret ediyordu.

Exit mobile version