Tekno Takip

Casio klasik ancak akıllı saatini duyurdu

Ulaş Utku Bozdoğan: Casio klasik ancak akıllı saatini duyurdu 3

Ulaş Utku Bozdoğan: Casio klasik ancak akıllı saatini duyurdu 1 Akıllı saat trendinin birinci periyotlarında Casio markasının da standart saat dizaynlarına bildirim özellikleri ekleyerek akıllı saat haline getirdiğini hatırlıyoruz. Sonrasında gerçek akıllı saat üretmeye başlayan Casio ortada bir eski devirlere gidiyor.

Casio DWH5600 G-Shock melez akıllı saat

Casio DWH5600 G-Shock akıllı saat firmanın retro dizaynlarından ilham alıyor. Kullanıcıya rastgele bir saat ekranı sunulmamış ve tek bir orta yüz mevcut. Yalnızca sağ üst pencerede muhakkak bilgiler kullanıcı ile paylaşılıyor.

38 kentin saatini gösterebilen eser 100 saate kadar kronometre ve 60 dakika geri sayım sayacına sahip. Tam otomatik LED aydınlatma yanında titreşim ile de kullanıcı uyarılıyor. USB ile şarj olan saate güneş gücü takviyesi de sunulmuş. Gövde 200 metre su altında kullanılabiliyor.

Akıllı saat tarafında ise gelişmiş bir nabız sensörü, dahili GPS, fitness takibi özellikleri sunuluyor. Casio DWH5600 G-Shock melez akıllı saat 300$ fiyat etiketi ile satılacak.

Exit mobile version