Tekno Takip

ChatGPT ile manzaralı sohbet etmenin yolu: Call Annie ile tanışın

Şinasi Kaya: ChatGPT ile manzaralı sohbet etmenin yolu: Call Annie ile tanışın 1

Yapay zekalı bir sohbet robotuyla yapılan bir konuşma ne kadar eğlenceli, bilgilendirici ve vakit zaman korkutucu olsa da, tekrar de ekrandaki bir metinden ibaret. En azından şimdilik. Pekala, bir sanal asistanla nitekim konuşabilseydiniz? ChatGPT takviyeli “AI arkadaş” uygulaması Call Annie ile tanışın.

Yapay zekalı robotları karşımıza görmemize “biraz” daha vakit var. Fakat AI botların çok süratli geliştiği bir gerçek. Call Annie uygulaması da bunu bir adım öteye taşıyan bir uygulama ve yaptığı şey ChatGPT’yi karşınızda görebileceğiniz bir arkadaşa dönüştürmek.

Call Annie’ye web üzerinden erişilebiliyor, lakin tam bir tecrübe yaşamak istiyorsanız iOS uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Üstelik bir telefon numarası da var. Bunu da web sayfasına iliştirmişler.

App Store’dan fiyatsız olarak indirilebilen Call Annie uygulaması, yüzü Midjourney kullanılarak oluşturulan sanal bir bayan avatarına sahip. Uygulamadaki “Annie’yi Ara” düğmesine dokunduğunuzda, Annie sizinle sohbete başlıyor. Siz sohbet etmek istediğiniz sürece sorularınızı yanıtlamaya ve isteklerinize yanıt vermeye devam edecektir. Call Annie’nin nasıl konuştuğunu görmek için çabucak aşağıdaki görüntüyü oynatabilirsiniz.

Exit mobile version