Tekno Takip

ChatGPT’ye 70’den Fazla Eklenti Geldi

İnanç Can Çekmez: ChatGPT'ye 70'den Fazla Eklenti Geldi 3

GPT-4 sürümüyle birlikte adeta çağ atlayan ChatGPT, bu zamana kadar birçok özgün içeriğimize konu oldu. Sosyal medyada ise bir tarafta bilgi birikimiyle ağızları açık bırakırken öte tarafta sıkça “yanlış bilgileri oldukça profesyonel bir şekilde doğruymuş gibi sunmasıyla” gündem oldu.

Hangisini düşünüyor olursak olalım, şüphesiz ChatGPT’nin oldukça şaşırtıcı seviyelere geldiğini reddedemeyiz. Hizmeti bünyesinde barındıran OpenAI da ChatGPT’ye yeni özellikler ekleyerek bu gelişmelerin devamını sürekli getiriyor. Son olarak şirket, eklenti desteğini Plus abonelerine sunmaya başladı.

70’den fazla üçüncü parti eklenti bulunuyor.

Plus abonesi olduğunuzda -ki bu 20 dolar demek- ayarlar kısmına gelip beta features (beta özellikleri) kısmına tıklarsanız Web browsing (internete erişim) ve Plugins (eklentiler) özelliklerini açabiliyorsunuz. 

Eklentileri kullanabilmek için sürüm seçme kısmına gelip Plugins’e basmak gerekiyor. Daha sonra kullanıcılar, karşılarına gelen Plugin Store’dan (Eklenti Mağazası) istediklerini kurup etkinleştirebiliyor. Kurma ve etkinleştirme kısmına ayrı ayrı yer verdik çünkü istenildiği kadar eklenti indirilebilse de aynı anda sadece 3 tanesi etkinleştirilebiliyor.

Bunun da pek problem olmayacağı ortada. Zira sadece emlak ve gayrimenkul alanında bilgi toplayabilen belli bir eklenti aktifken öte yanda “ndricks Sports” gibi spor sitelerine ulaşıp en yeni bilgileri takip edebilmenizi sağlayan bir eklentiye pek de gerek olmayacaktır. Olması hâlinde de 3 tanesinin yeterli olacağı düşünülmüş.

Şüphesiz OpenAI bununla yetinmeyip ChatGPT’ye daha çok özellik katacaktır. Biz de bu süreçte kendilerinin takipçisi olup bir yandan sunulan hizmetlerle özgün içerikler çıkarıyor, bir yandan da yeni gelişmeleri paylaşıyor olacağız.

Kaynak:  Webtekno

Exit mobile version