Tekno Takip

Chivalry 2 Sonunda Steam’e Geliyor

Şinasi Kaya: Chivalry 2 Sonunda Steam’e Geliyor 1

Chivalry 2, Torn Banner Studios tarafından neredeyse bir yıl önce piyasaya sürüldü. Bu süre zarfında Epic Games Store’a özel kalan Chivalry 2 sonunda sonunda bir Steam sürümü ile karşımıza çıkıyor. Stüdyo, Steam’in lansman tarihini bugün 12 Haziran olarak resmen duyurdu. Ek olarak bu sürümün yanı sıra Ortaçağ çok oyunculu hack and slash oyununa büyük bir güncelleme geldi.

Tenosian Invasion olarak adlandırılan güncelleme, oyuncuların okçu hatlarında hücum etmesine, diğer atlılarla mızrak dövüşü yapmasına ve hatta atı kendi silahı olarak kullanmasına izin veren uzun zamandır gelecek olan binekli savaş özelliğini de beraberinde getiriyor. Tabii ki yerde olanlar da atlara ve onların binicilerine karşı koruma görevi görecek yeni savunmalar alıyor. Bunun yanı sıra Osmanlı İmparatorluğu’ndan ilham alan Tenosia grubu, dört yeni harita, konsollar için sunucu tarayıcı desteği, kozmetikler ve daha fazlası ücretsiz olarak sunuluyor.

Chivalry 2 Tenosian Invasion güncellemesi, 12 Haziran’da PC, Xbox One, Xbox Series X | S, PlayStation 4 ve PlayStation 5’e gelecek.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version