Tekno Takip

Chloe Loughnan sosyal medya paylaşımıyla olay oldu

İnanç Can Çekmez: Chloe Loughnan sosyal medya paylaşımıyla olay oldu 3

Serdar Ortaç ile yaptığı evlilikle tanınan Chloe Loughnan sosyal medyada gündeme oturdu. Chloe 2019 yılında ünlü şarkıcıdan boşanmıştı. Boşanmaları ile de gündeme oturan Chloe şimdi de paylaşımlarıyla gözleri üstüne çekti.

İrlandalı model Serdar Ortaç ile boşandıkları dönemde verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Chloe Loughnan şimdilerde ise sosyal medya sayfasından yaptığı iddialı paylaşımlarla adından fazlasıyla söz ettiriyor. Bir süre önce daha iyi görünmek için bir kaç operasyon geçiren Chloe dekolteli paylaşımlarıyla sosyal medyaya damga vurdu. Göğüslerini yaptırdığını göstermek için kırmızı bustiyer ile pozlar veren Chloe’nin Instagram paylaşımı kısa sürede etkileşim oranında rekor kırdı.

Chloe Loughnan sosyal medya paylaşımıyla olay oldu

Boşanma dönemlerinde nafaka problemleri yaşayan çiftin arası iyice bozulmuştu. O dönem Serdar Ortaç eski karısıyla ilgili “Yüzünü şeytan görsün” yorumunu yapmıştı. Chloe Loughnan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı cesur paylaşımlarla gözleri üstüne çekiyor. Bazı takipçiler ise genç kadının doğallığını bozduğunu belirttiler. İrlandalı model Chloe Loughnan, boşanmanın ardından ilk kez İstanbul’a geldi. Loughnan “Ailemle zaman geçirmeyi çok özlemişim. O süre zarfında koronavirüse yakalandım. İlk defa kendimi bulmaya çalıştım. Aynı zamanda kocasız bir hayat başladı. Türkiye ikinci evim. 8 senemi verdim bu ülkeye. İlk önce İstanbul’a âşık oldum. Arkadaşlarım burada ve herkesi çok özlemişim. İlk geldiğim günün sabahı rüya gibiydi. Türkçem yetse daha neler derim” ifadelerini kullandı.

Siz bu paylaşımlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Ülkede konuşulacak daha farklı konular varken sosyal medyada bu paylaşımların etkileşim alması hakkında yorumlarınız neler? Bize belirtmeyi unutmayın.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version