Tekno Takip

Citizen Sleeper, Çıktığı Gün Game Pass’e Gelecek

İnanç Can Çekmez: Citizen Sleeper, Çıktığı Gün Game Pass’e Gelecek 1

Xbox, birkaç gün önce Nisan ayının ilk yarısında Game Pass kütüphanesine eklenecek yeni oyunları duyurmuştu. Şimdi ise Mayıs ayı içerisinde Xbox Game Pass’e gelecek bir oyun açıklandı.

GameSpot tarafından paylaşılan habere göre, tek kişilik oyun stüdyosu Jump Over The Age tarafından geliştirilen bağımsız oyun Citizen Sleeper, 5 Mayıs’ta yayınlanır yayınlanmaz Xbox Game Pass kütüphanesine eklenecek. Aynı zamanda oyun, PC (Steam) ve Nintendo Switch platformları için de piyasaya sürülecek.

Citizen Sleeper, zar atma ve zaman kaydetme mekanikleri ve bol miktarda oyuncu özgürlüğü de dahil olmak üzere masa üstü rol yapma oyunlarından büyük ölçüde ilham alan bir siberpunk rol yapma oyunu. Mekanik bir bedendeki insan bilincinin rolünü üstlenen oyuncuların, karakterlerle ilişkiler kurmak ve onların geçimini sağlamak için çalışmak gibi çeşitli eylemlerle, uzay istasyonu Erlin’s Eye’da geçirdikleri zamanda ne yapmak istediklerine karar vermeleri gerekiyor.

Son zamanlarda çok sayıda oyun, yayınlandıkları gün Xbox Game Pass aracılığıyla kullanıma sunuluyor. Örneğin nisan ayı içerisinde çıktığı gibi Game Pass’e gelen oyunlar arasında MLB The Show 22 ve Chinatown Detective Agency yer alıyor.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version