Tekno Takip

Citroen C3 Aircross fiyat listesi: Bu fiyat kaçmaz

Ulaş Utku Bozdoğan: Citroen C3 Aircross fiyat listesi: Bu fiyat kaçmaz 9
Ulaş Utku Bozdoğan: Citroen C3 Aircross fiyat listesi: Bu fiyat kaçmaz 1

Ülkemizde son dönemde SUV modellerine olan talep arttı. Bu bakımdan sınıftaki model sayısının da yükseldiğini söylemek lazım. İşte B-SUV alanında yarışan bu araçlardan bir tanesi de Citroen C3 Aircross. Sınıfında Peugeot 2008, Volkswagen T-ROC gibi önemli rakipleri bulunan aracın fiyat listesi önemli avantajları bünyesinde barındırıyor. İşte detaylar!

Citroen C3 Aircross fiyat listesi: Bu fiyat kaçmaz

Citroen C3 Aircross baz donanım seviyesinde 465.000 TL’lik bir fiyattan alıcı buluyor. Ancak markanın rakiplerinden farklı olarak giriş paketine manuel yerine otomatik şanzıman koyması, modeli daha cezbedici hale getiriyor. 6 ileri bu otomatik şanzımanı 130 beygir güç üreten 1.2 litrelik benzinli bir motorla süsleyen marka, bu bakımdan güzel bir iş yapmış. Bahsettiğimiz paketin ismi ise Feel olarak geçiyor.

Citroen C3 Aircross en yüksek donanım paketinde ise 539.000 TL’den satılıyor. Tüm versiyon seçenekleri ve fiyatları bulabileceğiniz listeyi aşağıdan inceleyebilir ve araç hakkında daha iyi bir fikir sahibi olabilirsiniz. İşte Citroen C3 Aircross donanım seçenekleri ve fiyat listesi!

1.2 PureTech 130 HP – EAT6 Feel

Fiyatı: 465.000 TL

1.2 PureTech 130 HP – EAT6 Feel Bold

Fiyatı: 483.300 TL

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version