Tekno Takip

Cyberpunk 2077 PC Sürümü İndirime Girdi

İnanç Can Çekmez: Cyberpunk 2077 PC Sürümü İndirime Girdi 1

Cypberpunk 2077 PC sürümü için indirime gidildi. CD Projekt Red’in işleri yoluna koymaya başladığı şu dönemde oyunuyla ilgili hamleleri devam ediyor.

Uzunca süre oyun gündeminde kalan oyun erteleme duyurularıyla epey bir süre bekletmişti. Çıktığında da pek çok eleştiriye maruz kalmış, geliştirici ekibin beklediği verimi ortaya koyamadığı görülmüştü. Sonrasında yapılan güncellemelerle birlikte yavaş yavaş sorunlar giderilmeye başlandı.

Yeni nesil konsollar için ücretsiz yükseltmenin yanı sıra Xbox Series X/S için de optimizasyon işlemleri tamamlandı. Bununla birlikte Cyberpunk 2077 PC sürümü için de geçici bir indirim düzenlendi.

431 bin 500 oyuncu tarafından değerlendirilen yapım yüzde 76 olumlu oya sahip. Oyuncuların yaklaşık 103 bini oyunu tavsiye etmediklerini söylüyor. Bunun yanı sıra Cyberpunk 2077, Steam Ödülleri 2021’de Zengin hikâyeye sahip üstün oyun ödülünü de kazandı.

Oyunun sistem gereksinimleri aşağıdaki gibi:

Yapılan indirimle birlikte normal şartlarda 249 TL fiyatı bulunan oyunu 124.50 TL’ye almanız mümkün. %50 oranında indirim 1 Mart Salı gününe kadar geçerli olacak. Oyunun mağaza sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version