Tekno Takip

Dead Space Remake Çıkış Tarihi Açıklandı

Ulaş Utku Bozdoğan: Dead Space Remake Çıkış Tarihi Açıklandı 1

Geçtiğimiz yıl yaz ayında resmi olarak duyurulan Dead Space Remake’in çıkış tarihi oyuncular tarafından oldukça merak ediliyordu. Hatta son paylaşılan raporlarda oyunun 2023’ün ilk aylarında oyuncularla bir araya geleceği iddia edilmişti. Tüm bu iddialar gündemi meşgul ederken, geliştirici firma nihayet Dead Space Remake çıkış tarihi hakkında beklenen resmi açıklamayı yaptı.

Kısa bir süre önce gerçekleştirilen canlı yayınla beraber EA, Dead Space Remake‘in 27 Ocak 2023 tarihinde oyuncularla bir araya geleceği açıkladı. Aynı zamanda geliştirici firma yayınlamış olduğu kısa videoyla birlikte Remake versiyonda bizleri nasıl bir atmosferin beklediğini de gözler önüne serdi.

Dead Space’i sil baştan geliştirmenin kendileri için son derece eğlenceli olduğuna vurgu yapan yapımcı Phillippe Ducharme, Dead Space ismine layık bir iş çıkarttıklarını ve bunun için de bir hayli yoğun mesai harcadıklarını söyledi. Remake versiyonunu orijinal yapıma sadık kalarak geliştirdiklerine de özellikle dikkat çeken yapımcı, oyuncuları son derece korkunç ve bir o kadar sürükleyici bir oyun deneyiminin beklediğini de müjdeledi.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version