Tekno Takip

Duracell eserlerinde büyük fırsat! Powerbank’ten pillere pek çok eserde indirim!

İnanç Can Çekmez: Duracell eserlerinde büyük fırsat! Powerbank’ten pillere pek çok eserde indirim! 1

Şu sıralar pek çok online kanalda indirimler ardı ardına geliyor. Malum yaz aylarına artık girdik. Yaz aylarına girmiş olmamız sebebiyle pek çok e-ticaret sitesinde de yaz indirimleri start almış durumda.

Genele bakıldığında giyim kategorisinde her zaman indirimler mevcut. Fakat aynı şeyi elektronik ve teknoloji kategorisi için söylemek pek de doğru olmaz. Çünkü elektronik ve teknoloji kategorisinde sürekli bir indirim mevcut olmuyor.

Özellikle döviz kurlarında yaşanan ani artışlardan ötürü, elektronik kategorisinde büyük indirimlerden bahsetmek çok da mümkün olmuyor.

Duracell ürünlerinde büyük fırsat! Powerbank’ten pillere pek çok üründe indirim!

Neyse ki yaz indirimleri sayesinde ara sıra elektronik devleri de bazı ürünlerinde indirimlere gidiyor. Bu markalardan birisi de Duracell. Pil teknolojileri konusunda önemli bir role sahip olan Duracell, online satış kanallarında güzel indirimlere gitmiş durumda.

Duracell denildiğinde aklınıza direkt olarak piller gelebilir. Fakat dev markanın powerbank’ten, pil şarj cihazına kadar pek çok kategoride ürünü bulunuyor. Bu ürünler arasında size temel tavsiyemiz ise şarj edilebilir piller ve şarj cihazı. Bu sayede tek kullanımlık pillere ufak bir servet ödemekten de kurtulmuş oluyorsunuz.

Duracell’in şarj adaptörünün hayli kaliteli olduğunu belirtelim. Ayrıca şarj edilebilir pilleri de rakiplerine oranla büyük verim sağlıyor. Eğer evinizde pille çalışan ve çok pil tüketen aletler varsa mutlaka bir şarj aleti ve şarj edilebilir pil almanızı tavsiye ederiz.

Duracell’in indirimli ürünlerinin de yer aldığı resmi online mağazasına buradan göz atabilirsiniz.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version