Tekno Takip

Dying Light 2’yi tamamen bitirmek 500 saatten fazla sürecek

İnanç Can Çekmez: Dying Light 2’yi tamamen bitirmek 500 saatten fazla sürecek 3

İnanç Can Çekmez: Dying Light 2’yi tamamen bitirmek 500 saatten fazla sürecek 1

Polonya’lı Techland, 2015 yılında Dying Light’ı yayınlaması ile gözleri üzerine çekmişti. En beğenilen zombi oyunlarından olan Dying Light, uzun bir süre yalnız kaldı. 2018 yılında Dying Light 2’nin duyurulması ile gözler yeniden Techland’in üzerine çekildi ancak zorlu geçen geliştirme aşamaları ile oyun 2022’ye ertelendi. 4 Şubat’ta sevelenleri ile buluşacak olan Dying Light 2, beklenen zamana değecek gibi gözüküyor.

Oyundaki her şeyi görmek 500 saatten fazla sürecek

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden sürekli iletişim halinde olan Dying Light takımı, güzel bir haber ile hayranları sevindirdi. Twitter’da Dying Light hesabından paylaşılan gönderiye göre, Dying Light 2 Stay Human’ı tamamen bitirmek en az 500 saat sürecek. Dying Light 2’nin ana hikayesi elbette çok daha kısa sürecektir ancak her şeyi tamamlamak için 500 saat süre verilmesi, oyunun tekrar oynanabilirlik seviyesini ciddi anlamda arttırıyor. Dying Light 2, oyuncu seçeneklerine göre şekillenebilir bir oyun olduğundan bütün opsiyon kombinasyonlarının da bu 500 saate dahil olduğu düşünülüyor.

Dying Light 2 Stay Human, uzun yıllar sonunda 4 Şubat 2022’de Xbox One, Xbox Series X | S, Playstation 4, Playstation 5 ve PC için çıkış yapacak.

Kaynak:  Donanimhaber

Exit mobile version