Tekno Takip

Dying Light: Definitive Edition Duyuruldu

Ulaş Utku Bozdoğan: Dying Light: Definitive Edition Duyuruldu 3

Techland imzası taşıyan Dying Light, son 7 yılda adından bolca söz ettirdi ve artık oyunun gelişimi sona eriyor. Bunu kutlamak amacıyla stüdyo Dying Light: Definitive Edition’ı duyurdu. 9 Haziran’da piyasaya sürülecek oyunun aktif geliştirmenin büyük finaline işaret ettiği duyuruldu.

Definitive Edition, oyunun hemen eksiksiz bir sürümü olarak karşımıza çıkıyor. Sürüm, temel oyunu ve yıllar içinde piyasaya sürülen 26 DLC’nin tamamını içeriyor. Ek olarak genişleme paketleri ve dış görünümler de pakete dahil. Oyun yüzde 70’e varan büyük indirimlerle tüm platformlarda dijital olarak satışa sunulacak.

Dying Light Platinum sahipleri ise Definitive Edition’a ücretsiz olarak yükseltme yapabilecek. Ek olarak Techland, oyuncularına bir teşekkür olarak, oyunun çıkışının ilk iki haftasında sınırlı süreli yeni bir ücretsiz DLC sunacak.

Definitive Edition, 9 Haziran’da PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC’de dijital olarak satışa sunulacak. Oyunun fiziksel sürümü ve Nintendo Switch sürümü de daha sonraki bir tarihte piyasaya sürülecek.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version