Tekno Takip

Egea parasına Honda fırsatı! Honda City fiyat listesi!

Ulaş Utku Bozdoğan: Egea parasına Honda fırsatı! Honda City fiyat listesi! 17

Japonya merkezli otomotiv devi Honda, yıl sonuna özel olarak fiyatlarını sabitledi. Markanın temel amacı ise elbette ki stoklarını büsbütün eritmek.

Bu noktada hedeflerini tutturmak isteyen markanın yetkili satıcıları hoş fırsatlar sunuyor. Her ne kadar Honda’nın resmi internet sitesinde fiyatların sabit olduğunu görsek de direkt olarak bayiye giden ve önemli alıcı olduğunu kanıtlayan bireyler indirim yakalayabiliyor.

Egea parasına Honda fırsatı! Honda City fiyat listesi!

Şimdi biraz Honda City‘nin kendisinden kelam edelim. Bildiğiniz üzere araba B Sedan segmentinde yer alıyor ve bu alandaki rakiplerine kıyasla uygun seçenekler sunuyor.

Baz donanım düzeyinde bile tam otomatik şanzımanıyla bir arada gelen City, bunun yanı sıra 1.5 litrelik akaryakıtlı bir motora mesken sahipliği yapıyor. Performans manasında beklentilerin ötesine geçmeyi başaran otomobil, yakıt tüketimi manasında da makul bedeller vadediyor.

Honda City‘nin bagaj hacmi ise tam 519 litre. Bu geniş yükleme alanı, aracın aile arabası olduğunu kanıtlıyor.

Arka koltuklarda yolculuk edenler için de epeyce ferah bir baş ve diz arası sunan araç, bu tarafıyla de yeterli bir noktada duruyor. Konfor ve yol tutuş olarak da ortalama bir tecrübe yakalayabileceğiniz aracın fiyat listesine çabucak aşağıdan göz atabilirsiniz.

1.5L VTEC Akaryakıt Otomatik Elegance

Fiyatı: 976.000 TL

1.5L VTEC Akaryakıt Otomatik Executive

Fiyatı: 1.004.000 TL

Exit mobile version