Tekno Takip

Elden Ring, Gelecek From Software Oyunlarına Taraf Verecek

Şinasi Kaya: Elden Ring, Gelecek From Software Oyunlarına Taraf Verecek 3

Japon video oyunu dergisi Famitsu, Elden Ring Yönetmeni Hidetaka Miyazaki ile yaptığı yakın tarihli bir röportajda, kendisine Elden Ring’in gelecekteki From Software oyunları üzerinde bir etkisi olup olmayacağını sordu. Miyazaki, geleceğin stüdyo için ne getireceğinden emin olamasa da, Elden Ring’in gelecekteki oyunlar üzerinde büyük olasılıkla bir etkisi olacağını belirtti.

Bununla birlikte GamesRadar+’ın aktardığı habere göre, oyun yönetmeni, Elden Ring’in son birkaç yılda From Software ekibinin büyümesi sayesinde hayata geçirilebildiğini ifade etti. Ayrıca Miyazaki, Elden Ring’in bir bütün olarak geliştirme ekibinin daha zorlu uğraşlarına öncülük etmesini umduğunu ve Elden Ring’in karmaşık doğası ve geniş dünyası göz önüne alındığında, bunun küçük bir başarı olmadığını söylüyor.

Bu arada çıkışının üzerinden henüz iki hafta geçmesine rağmen, Elden Ring, şimdiden pek çok rekor kırmayı başardı. From Software’in yeni oyunu, çıkış gününde Steam’de 690 binden fazla eş zamanlı oyuncuya ulaşarak Steam’de eş zamanlı olarak en çok oynanan oyunlar sıralamasında ikinci sıraya yerleşti.

Aynı zamanda oyunun Birleşik Krallık’taki satışları baz alınarak Elden Ring’in en hızlı satan souls oyunu olduğuna dair haberler paylaşıldı. Son olarak ise Elden Ring, piyasaya sürülmesinden sonraki ikinci hafta sonunda, 953.426 eş zamanlı oyuncuya ulaşarak Steam’in tüm zamanlarda en çok eş zamanlı oyuncuya ulaşan oyunlar sıralamasında altıncı sıraya yerleşti.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version