Tekno Takip

En düzgün ses kalitesine sahip telefonlar – Şubat 2022

Şinasi Kaya: En düzgün ses kalitesine sahip telefonlar - Şubat 2022 9
Şinasi Kaya: En düzgün ses kalitesine sahip telefonlar - Şubat 2022 1

Hareket halindeyken zengin ses ve keyifli müzik deneyimi için en iyi telefonlardan birini arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu anlamda başarılı olan ve piyasada yer alan sayısız akıllı telefon var.

Elbette biz bu içeriğimizde en harika müzik dinlemeniz ve film keyfinizi maksimum seviyeye çıkarmanız için, en iyi ses kalitesine sahip modelleri ele alacağız. İnanılmaz ekranlara ve muhteşem ses devrelerine sahip en iyi telefonlardan bahsediyoruz.

Birçok telefon modeli HDR uyumluluğu, süper yüksek piksel sayıları ve yeni nesil panel teknolojileri gibi üstün donanım özellikleri ile telefon kullanımından aldığınız keyfi uç noktalara çıkarabilir. Ancak her model, listemizde yer verdiğimiz telefonlar kadar kaliteli ses sunmayabilir.

Müzik ve film keyfinizi uç noktalara taşımak için derlediğimiz en iyi akıllı telefonları listelerken, DxOMark ekiplerinin 2022 Şubat ayı değerlendirmesini dikkate aldığımızı ayrıca belirtelim. Apple, Xiomi, Honor, Asus gibi markaların yer aldığı listemizde bakalım hangi modeller var, gelin hep birlikte inceleyelim.

10- Apple iPhone 13

DxOMark Puanı: 75

Ses Çıkışı: Lightning + Kulaklık Ses Çıkışı

Hoparlör Özellikleri: Stereo Çift Hoparlör

9- Apple iPhone 13 Pro

DxOMark Puanı: 75

Ses Çıkışı: Lightning + Kulaklık Ses Çıkışı

Hoparlör Özellikleri: Stereo Çift Hoparlör

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version