Tekno Takip

En hoş Anneler Günü ikramı vivo’dan alınır

Ulaş Utku Bozdoğan: En hoş Anneler Günü ikramı vivo’dan alınır 1

Akıllı telefon kesiminin önde gelen markalarından vivo, avantajlı kampanyalarına Anneler Günü’nde de devam ediyor. Anneler Günü’ne özel gerçekleştirilen kampanya kapsamında vivo V25, Y35 ve Y22s 6+12GB model akıllı telefon alan kullanıcılara 1.299 TL kıymetinde Tefal My Tea Çay Makinası armağan ediyor. Stoklarla sonlu kampanya kapsamında tüketicileri myvivoshop.com’da sürpriz sepet indirimleri ve ekstra 1 yıl garanti de bekliyor.

V25 5G ile anneniz en hoş fotoğrafları çeksin

Şık ve şık tasarımı ile göze hitap eden V25 5G, yüksek güç verimliliği oranına ve kusursuz kapasiteye sahip güçlü işlemcisi ile annenize problemsiz bir telefon tecrübesi sunacak. V25 5G’nin 64MP OIS ultra algılamalı art kamerası bulanık çekimleri en aza indiriyor, daha uzun pozlama mühletini destekleyerek loş ışık şartlarında bile daha parlak imajlar ve görüntüler çekilmesini sağlıyor. Optik Manzara Sabitleme özelliği sayesinde fotoğraf çekerken annenizin eli titrese bile, karanlık ortamlarda ve loş ışıkta bile son derece kaliteli fotoğraflar çekmesi mümkün oluyor. V25 5G’nin Gün Doğumu Işıltısı ve Turkuaz Mavisi renk seçeneklerinde güneş ışınlarına ve UV ışığına maruz kaldığında renk değiştiren art kapak da annenizin renkli ve canlı kişiliğini yansıtıyor.

Y35’in geniş depolama alanı ile anıları her daim annenizle beraber

Y35, annenize güçlü Snapdragon 680 SoC işlemcisiyle yüksek performans, 8 GB RAM’i ile de yüksek sürat sunuyor. Y35’in geniş hafızası ve depolama alanıyla anneniz tüm uygulama ve görüntüleri rahatlıkla indirip dilerse oyunları süratli ve kesintisiz oynayabilecek. Görüntü ve oyun severlere kusursuz manzara ve keyifli bir izleme tecrübesi sunan Y35 ile anneniz 7 saatin üzerinde aralıksız oyun oynayabilir, 14 saatin üzerinde de HD sinema izleyebilir. 256 GB depolama alanı sayesinde fotoğraf, görüntü ve oyunlarını dilediği kadar uzun mühlet inançla saklayabilir. 8 GB’a kadar boş olan ROM alanı genişletilmiş RAM olarak kullanılarak uygulamalar ortasında daha problemsiz geçiş yapılabiliyor, tüm uygulamalar tereddütsüz indirilip donma yaşamadan çalıştırılabiliyor.

Y22s ile anneniz şarj – priz sıkıntısını unutacak

Yüksek teknoloji ile eşsiz tasarımı bir ortada sunan vivo Y22s, gücünü Qualcomm’un en yeni sekiz çekirdekli işlemcisi Snapdragon 680 ve Android 12 tabanlı Funtouch 12 işletim sisteminden alıyor. 5000 mAh güçlü kapasiteli pili ve AI güç tasarrufu teknolojisi sayesinde, anneniz telefonunu tam şarj ettiğinde 21,5 saat çevrimiçi HD sinema izleme yahut 9,4 saat ağır grafikli oyun oynama imkanı bulacak. 18W Süratli Şarjı destekleyen telefon, yalnızca on beş dakika şarj edildiğinde annenize 258 dakikaya kadar görüntü izleme yahut 5 cins oyun oynama imkânı veriyor. Üstelik aygıtın aksi şarj özelliği ile anneniz dışarıdayken farklı aygıtları da şarj edebilecek.

2 büyük Android güncelleme ve 3 yıl üretici garantisi ile satışta

vivo V25, Y35 ve Y22s 6+12GB modellerini 2 büyük Android güncellemesi, 3 yıl da Android güvenlik güncelleme garantisi ile sunuyor. Üstelik tüketiciler bu telefonları myvivoshop.com üzerinden satın almaları halinde 2 yıllık standart garantiye ek olarak 1 yıl üretici garantisi ile toplam 3 yıl garanti hakkına da sahip oluyor.

Exit mobile version