Tekno Takip

Facebook ve Instagram’dan Top Gun: Maverick sürprizi: Bildiri atın ve olacakları görün…

İnanç Can Çekmez: Facebook ve Instagram'dan Top Gun: Maverick sürprizi: Bildiri atın ve olacakları görün... 1

Messenger ve Instagram, Top Gun: Maverick’in vizyona girişini kutlamak için Paramount Pictures ile işbirliği kurdu ve özel bir bilgi yarışması başlattı.

12 soruluk bilgi yarışması Top Gun Flight School, emojiler, alıntılar, yeni fragmanlar, eski fotoğraflar ve videolar, oyuncu rolleri ve daha fazlasını içeriyor.

Kreatif Mağaza Başkan Yardımcısı Jimmie Stone, deneyim hakkında yaptığı konuşmada şu cümleleri kurdu: “Sıkı film hayranları için içeriği ne kadar iyi bildiğinizi kanıtlamak, içeriğin kendisi kadar eğlenceli olabilir. Meta platformlarında, eğlence özellikleri gerçekten etkileşimli olabilir ve izleyicilere sevdikleri içeriği kutlamak ve kendilerini kaptırmak için yeni yollar sunar. Merkezdeki hayran topluluklarıyla katılımcı deneyimler oluşturma yollarını keşfetmek ve geliştirmek için eğlence ortaklarımızla birlikte çalışmaya devam etmekten heyecan duyuyoruz.

Messenger ve Instagram üzerinde kullanıcılar bu bilgi yarışmasını deneyimleyebilir ve Top Gun serisindeki en son filmden çağrı adlarını gösteren AR başlıkları kazanabilir. Sırasıyla bir soruyu ve on soruyu doğru yanıtlayarak Payback çağrı adını ve Maverick çağrı adını elde edebilirsiniz.

Messenger’da, Top Gun Flight School bilgisine erişmek istiyorsanız, Top Gun: Maverick Facebook sayfasındaki Şimdi Mesaj Gönder düğmesini tıklamanız yeterli olacak. Alternatif olarak, trivia’ya erişmek için Instagram’daki TOPGUNMOVIE’ye bir DM gönderebilirsiniz.

Kaynak:  Chip

Exit mobile version