Tekno Takip

Fallout 76 Geliştirme Sürecine Double Eleven Dahil Oldu

Şinasi Kaya: Fallout 76 Geliştirme Sürecine Double Eleven Dahil Oldu 1

Bethesda, Fallout 76’nın geliştirme süreci için Double Eleven adlı harici bir oyun stüdyosundan yardım almaya başladı. Double Eleven, daha önce Mojang ve Facepunch Studios gibi büyük geliştiricilerle birlikte çalıştı. Oyun stüdyosu Mojang ile Minecraft Dungeons için, Facepunch Studios ile de Rust için iş birliği yapmıştı.

GameSpot tarafından paylaşılan habere göre, Double Eleven CEO’su Lee Hutchinson bu iş birliği ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Oyun tarihinin en ikonik serilerinden birinde çalışmak için güvenilir olmak bir ayrıcalık. Fallout 76 üzerinde çalışması için bir araya getirdiğimiz ekip, seri konusunda çok tutkulu. Bethesda ile çalışmak gerçekleşen bir rüya.” dedi.

İki oyun şirketi, 2020 yılının sonlarında Fallout 76 üzerinde birlikte çalışma fikrini tartışmaya başlamışlardı. Aradan geçen bir yıldan biraz uzun sürede bu iş birliği fikri nihayet kesinlik kazanmış. Double Eleven, Fallout 76 ile ilgili yaptığı çalışmalar kapsamında, oyuncular için yeni meydan okumalar oluşturmaya da çalışacak.

Bethesda, 2018 yılının sonunda piyasaya sürdüğü ve çıkışında hiç de iyi eleştiriler almayan Fallout 76’yı aradan geçen yaklaşık 3,5 yıllık süre boyunca desteklemeye devam etti. Hatta oyun stüdyosu, geçtiğimiz günlerde Fallout 76’ya yönelik olarak 2022 yılı için yeni bir içerik yol haritası yayınladı.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version