Tekno Takip

Flight Simulator World Update 8 Yayınlandı

Şinasi Kaya: Flight Simulator World Update 8 Yayınlandı 1

Microsoft tarafından Flight Simulator için yeni bir dünya güncellemesi yayınlandı. Flight Simulator World Update 8 de öncekiler gibi birkaç yeni bölgeye görsel ve önemli güncellemeler getiriyor. Son güncellemenin İspanya, Portekiz, Cebelitarık ve Andorra’yı yükseltmekle ilgili olduğunu da belirtelim.

Geliştirici duyurusunda “Akdeniz ve Atlantik’in kıyı köşelerini, Pireneler’in tepelerini ve Lizbon ve Madrid gibi şehirlerin efsanevi mimarisini keşfetmeye başlayın. Mimari ayrıntılarını takdir etmek için Sagrada Familia Bazilikası’nın üzerinden uçun, Segovia Su Kemeri’ndeki yeniliğe ve Valensiya’daki Sanat ve Bilim Şehri’nin zenginliğine hayran kalın.” ifadelerini kullanıyor.

Ücretsiz güncellemede yapılan geliştirmeler yükseklik doğruluğunu artıran, fotogrametri ve yeni hava görüntüleri ekleyen yüksek çözünürlüklü coğrafi verilere sahip. Ayrıca dört el yapımı havaalanı, uçarken kontrol edilecek 99 yeni ilgi noktası, dört keşif uçuşu, dört orman gezisi ve beş iniş mücadelesi de güncellemeye dahil. Ek olarak 1000’den fazla eksik havaalanı ve Portekizce yerelleştirme oyuna eklenirken çeşitli hatalar da düzeltiliyor.

Microsoft Flight Simulator World Update 8’in PC, Xbox Series X|S, Xbox Cloud Gaming ve tüm Xbox ve PC Game Pass aboneleri için sunulduğunu da hatırlatalım.

Kaynak:  Technopat

Exit mobile version