Tekno Takip

Ford Fiesta fiyatları ile şaşırtıyor! Açık orta en ucuz!

Ulaş Utku Bozdoğan: Ford Fiesta fiyatları ile şaşırtıyor! Açık orta en ucuz! 17

Markaların yıl sonu kampanyaları devam ediyor. Bu modaya elbette Ford ve onun arabaları de ahenk sağlamış durumda. Bugün sizlerle bir arada inceleyeceğimiz araba ise FordFiesta olacak. Kendi segmentinin en ikonik modellerinden birisi olan Fiesta, uygun fiyat seçenekleri sayesinde tüketicilere göz kırpıyor.

Ford Fiesta için çok fazla kelama gerek yok. Konforu, kalitesi ve yol tutuşuyla bir arada kendisini ispat etmiş bir arabadan bahsediyoruz. Üstelik araç donanım manasında da epey göz doyurucu özelliklere sahip.

Ford Fiesta fiyat listesi: Bak işine Clio!

Ford Fiesta’nın en berbat özelliği ise dar bagaj hacmi. 276 litrelik bir yükleme alanına sahip olan Fiesta, art koltuklarda seyahat edenler için de ferah bir ömür alanı vadetmiyor. Fakat günlük muhtaçlıklar için yeniden de kâfi bir alanın var olduğunu tabir etmiş olalım. Gelin artık kısaca arabanın donanım seçeneklerinden bahsedelim.

Ford Fiesta, ülkemizde üç farklı donanımla bir arada geliyor. Bunlardan baz versiyonda 75 beygir güç üreten 1.1 litrelik akaryakıtlı motor ve 5 ileri manuel şanzıman yer alıyor.

Performans manasında vasatı aşan bu motor mekanik ikilisi, yakıt tüketimi noktasında da ekonomik bedeller vadediyor. Dilerseniz artık lafı daha fazla uzatmadan sizleri arabanın fiyat ayrıntılarıyla baş başa bırakmış olalım.

Style 1.1L Ti-VCT 75PS 5 İleri Manuel Benzin

Fiyatı: 878.000 TL

Titanium 1.0L mHEV EcoBoost 125PS 7 İleri Otomatik Benzin/Hibrit

Fiyatı: 1.200.700 TL

ST* 1.5L Ecoboost 200PS 6 İleri Manuel Benzin

Fiyatı: 1.510.500 TL

Exit mobile version