Tekno Takip

Galaxy S20 serisini kullananlara hoş haber

İnanç Can Çekmez: Galaxy S20 serisini kullananlara hoş haber 1

Samsung’un Galaxy S20 serisi, birkaç hafta evvel Latin Amerika’daki kullanıcıları için Mayıs 2023 güvenlik güncellemesini almaya başladı. Geçtiğimiz hafta, ABD’deki operatörlerden bağımsız üniteler de bu güncellemeyi almıştı. Artık, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki tüm Galaxy S20 serisi üniteler için yeni güvenlik güncellemesi kullanıma sunuldu.

ABD’deki standart Galaxy S20, Galaxy S20+ ve Galaxy S20 Ultra üniteleri için sunulan yeni yazılım güncellemesi, G98xU1UES4HWD5 yazılım sürümünü içeriyor. Bu güncelleme, AT&T, Bluegrass Cellular Cellular South, Comcast, Cricket, C-Spire, Dish Wireless, Metro PCS, Sprint, Tracfone, T-Mobile, US Cellular, Verizon ve Xfinity Mobile üzere tüm operatörlerin ağlarında kullanılabilir durumda. Güncelleme, Galaxy telefonlarda 70’ten fazla güvenlik açığını gideren Mayıs 2023 güvenlik yamasını da beraberinde getiriyor.

Galaxy S20 serisini kullananlara hoş haber

Eğer Amerika’daki bir kullanıcı iseniz ve Galaxy S20 serisi bir telefonunuz varsa, en son yazılım güncellemesini denetim edebilirsiniz. Bunun için Ayarlar > Yazılım Güncelleme kısmına giderek İndir ve Yükle seçeneğine basmanız kâfi.

Samsung, Galaxy S20 serisini 2020 yılının başında Android 10 işletim sistemiyle birlikte tanıtmıştı. Serinin telefonları, 2020 yılı sonunda Android 11 güncellemesini ve 2021 yılı sonunda Android 12 güncellemesini almıştı. Telefonlar ayrıyeten 2022’nin sonunda Android 13 güncellemesini de aldı.

Exit mobile version