Tekno Takip

Galaxy S21 serisine Astrofotoğrafçılık modu eklendi

Meral Erden: Galaxy S21 serisine Astrofotoğrafçılık modu eklendi 5

Meral Erden: Galaxy S21 serisine Astrofotoğrafçılık modu eklendi 1 Güncelleme dayanağı ile Android dünyasına örnek olmaya devam eden Samsung, geçmiş jenerasyon aygıtlarına yeni özellikler eklemeye de devam ediyor. 2021’in sevilen serisi Galaxy S21, firmanın yeni güncellemesi ile uzun müddettir beklenen bir özelliğe kavuştu.

Expert RAW uygulaması gerekli

Samsung’un Galaxy S21 serisi için yayınladığı yeni güncelleme, Expert RAW uygulamasına astrofotoğrafçılık takviyesi getiriyor. Bunun dışında kamera ve galeri uygulamalarına iyileştirmeler getiren güncelleme 1GB boyutunda ve Nisan 2023 güvenlik yamasını da içeriyor.

Astrofotoğrafçılık modu ile kullanıcılar, 10 dakikalık bir pozlama mühleti ile gökyüzünün ayrıntılı fotoğraflarını çekebilecek. Uygun ortamlarda binlerce yıldızı ve Samanyolu Galaksisinin sarmallarını yakalayabilecek bu özellik, Galaxy S21 serisi için heyecanla beklenen bir özellikti. Bu modu denemek isteyen bir Galaxy S21 sahibiyseniz, aygıtını güncellemeniz ve Expert RAW uygulamasını indirmeniz gerekiyor.
Exit mobile version