Tekno Takip

Galaxy S22 Ultra almayı düşünenlere müjde!

Şinasi Kaya: Galaxy S22 Ultra almayı düşünenlere müjde! 1

Samsung, bir taraftan yeni amiral gemisi serisi Galaxy S23 üzerinde çalışmaya devam ederken, diğer taraftan ise mevcut serisi S22’yi güncellemeyi sürdürüyor. Şirket tarafından yapılan en son açıklama da ise, Galaxy S22 Ultra’yı e-mağazalardan alacak kullanıcılar için yeni bir renk seçeneğinin daha ilave edileceği duyuruldu.

Bilindiği üzere şu an Galaxy S22 Ultra’yı online platformdan satın almak isteyen akıllı telefon kullanıcıları, geleneksel mağazalarda satılmayan gök mavisi, kırmızı ve grafit renklerinden birini tercih edebiliyorlar. Güney Koreli teknoloji deviyse, yakın zamanda bu renklere bir de açık mor seçeneğinin ilave edileceğini duyurdu.

Galaxy S22 Ultra almayı düşünenlere müjde!

Aslında bu renk Samsung hayranları için pek de yabancı sayılmaz. Eğer teknoloji dünyasını yakından takip ediyorsanız, şirketin şu an üzerinde çalıştığı ve çok kısa bir süre içerisinde satışa sunmayı planladığı Galaxy Buds 2 Pro modelinde de aynı rengin bulunduğunu hatırlarsınız.

İşte henüz birkaç gün önce ortaya çıkan bu ufak detayın aslında Samsung tarafından üzerine düşünülmüş bir stratejinin son halkası olduğu ortaya çıkıyor. Öte yandan yeni açık mor seçeneğinin şu an için sadece Galaxy S22 Ultra modeli için geçerli olduğunu, yani bir diğer ifadeyle seride yer alan diğer Galaxy S22 modelleri için şu an böyle bir çalışmanın mevcut olmadığını hatırlatalım.

Kaynak:  Teknolojioku

Exit mobile version